TeXaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Wp Post atarken Bazen Şoyle Bir Hata Alıyorum..
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.google.com:80 in /home/xxx/domains/xxx.com/public_html/wp-includes/class-snoopy.php on line 1157
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/domains/xxx.com/public_html/wp-includes/class-snoopy.php:1157) in /home/xxx/domains/xxx.com/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 770
ben problemimi çözdüm
1. Hata mesajında belirtilen dosyayı sunucunuzdan indirin.
2. Dosyayı bir metin editörü ile açın. Fakat burada kullanacağınız metin editörünün benzer dosyalar için geliştirilmiş bir yazılım olmasına dikkat edin. (MS Word veya benzeri yazılımlar bu iş için uygun değildir. Tüm Windows kurulumlarında bulunan Notepad veya UltraEdit işinize yarayabilir).
3. Kodun ilk karakterlerinin <?php ile başladığından ve
4. Son karakterlerinin ?> ile bittiğinden emin olun.

Bundan sonraki adımı config.php ye uyguladım sende hata aldığın class-snoopy.php dosyana uygula..

PHP kodunu barındıran dosyanın sonunda herhangi bir boşluk kalmadığından emin olmak için şu yolu izleyin:
1. İmlecinizi ? ve > arasına getirin,
2. Sonra klavyenizdeki DELETE tuşuna basın ve
sağındaki karakterleri silmeye yarayan tuştur)
3. En az 15 saniye basılı tutun.
4. Bu işlem sonunda > yazın ve
5. Başka hiç bir tuşa basmadan kaydedin.
6. Unutmayın, eğer kaydetmeden önce başka herhangi bir tuşa basacak olursanız hatanın tekrar ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz!