Cevap yazdığınız için teşekkür ederim öncelikle sunucularınızı yükseltmenizede sevindim en azından şimdiye kadar yaşadığım sorunları tekrar yaşamayacağımı düşünerek sevindirici bi durum.
1. Açıkcası benim başımdan geçen sorunları yukarıda sıraladım ve okuyan kişilerde genel olarak bi kanıya varmışlardır.Ancak sizden açıklayıcı ve net bir bilgi gelmedi sadece son 4 gün kapalı kalması ile ilgili verdiğiniz cevap dışında.
2. Neden buraya yazdım? Çünkü sizi ben bu forumdan buldum ve bu forumdaki yorumlar neticesinde buldum ve sizi telefon ile aradığımda hep şunlar sölendi
Sunucularımıza yoğun bir saldırı var,Sunucuda ufak bir sorun var,Almanya sunucularımızda sorun var,Ve birde bizde bekliyoruz yapabileceğimiz bir şey yok çünkü sunucular burada değil gibi,yani burada değilde soru cevap bölümünde yazmış olsaydım sorunlarımı sanırım telefondaki cevaplar'dan öteye gitmiycekti.
3.Cihan beyin Msn adresini vermişsiniz ama inanın ben günün nerdeyse abartısız 12 saatimi internet başında geçiriyorum ve Cihan beye en son ne zaman rasladım hatırlayamıyorum hatta msn de bir kez dahi birşey sorabilmiş değilim.
Ve maksadım polemik yapmakta kesinlikle değil ancak yukarıda belirttiğiniz gibi şayet bundan sonra bir sorun yaşamayacaksam o zaman bir sorun yok.
(Ama yaşadığım sorunlarıda burada paylaşmaktan çekinmem ki hem Dakikhostu da buradan buldum...)
İyi çalışmalar dilerim...