Zülfikar 1. dediğimi yapamamışsın

Sql dosyası:
Alıntı
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.11.6
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Anamakine: localhost
-- Üretim Zamanı: 27 Temmuz 2008 saat 11:43:10
-- Sunucu sürümü: 5.0.45
-- PHP Sürümü: 5.2.6

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Veritabanı: `baksakne_uye`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tablo yapısı: `arananlar`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `arananlar` (
`zaman` varchar(50) NOT NULL,
`kelime` varchar(100) NOT NULL,
KEY `kelime` (`kelime`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Tablo döküm verisi `arananlar`
--

INSERT INTO `arananlar` (`zaman`, `kelime`) VALUES
('', 'temel');

--
-- Tablo yapısı: `fikralar`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `fikralar` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`isim` varchar(100) character set latin5 NOT NULL,
`fikra` varchar(1000) character set latin5 NOT NULL,
`isims` varchar(50) character set latin5 NOT NULL,
`tarih` varchar(5) NOT NULL,
`hit` varchar(100) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=9 ;

--
-- Tablo döküm verisi `fikralar`
--

INSERT INTO `fikralar` (`id`, `isim`, `fikra`, `isims`, `tarih`, `hit`) VALUES
(6, 'Elleme', 'Karadeniz de iki işçi tarlada çalışırlarken üzerlerinden bir uçak geçmiş.Biri yukarıya bakarak:\r\n-Bak Temel uçak geçiyor.\r\nÖbürü hala işiyle meşgul:\r\n-Ula Dursun elleme geçsin.', 'Elleme', '20-07', ''),
(3, 'Geç Kalmaca', 'Bir gün 3 futbolcu (Alman, Ingiliz ve Temel) antrenörleri tarafindan bir aksam yemegine davet edilir.Üc futbolcuda o aksam gec kalir. Ilk gelen ingiliz futbolcu antrenöründen özür diler:\r\n-"Sorry, I''m late!"\r\nDaha sonra frans', 'Gec_Kalmaca', '20-07', ''),
(4, 'Matematik Dersi', 'Matematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş :\r\n-Ağaçta 5 kuş var. Birini vurdum kaç kaldı?\r\nAhmet hemen :\r\n-Hiç kalmaz. Çünkü sesten hepsi uçar, demiş.\r\nÖğretmeni bunun üzerine :\r\n-Olmaz öyle şey, diye cevap vermiş.\r\nBuras', 'Matematik_Dersi', '20-07', ''),
(5, 'Matematik Dersi', 'Matematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş :\r\n-Ağaçta 5 kuş var. Birini vurdum kaç kaldı?\r\nAhmet hemen :\r\n-Hiç kalmaz. Çünkü sesten hepsi uçar, demiş.\r\nÖğretmeni bunun üzerine :\r\n-Olmaz öyle şey, diye cevap vermiş.\r\nBurası matematik dersi. 5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır. Ama düşünüş biçimini beğendim. Ahmet fena halde hırslanmış :\r\n-Bende bir şey sorabilir miyim öğretmenim, demiş.\r\nSor bakalım.\r\n-3 kadın dondurma yiyor, biri ısırarak, biri yalayarak, biri emerek yiyor. Bunlardan hangisi evli. Öğretmen kızarıp bozarmış. Sonunda :\r\n-"Bilemem", demiş. "Emen mi?"\r\nAhmet cevabi yapıştırmış :\r\n-Yoo, parmağında alyansı olan. Ama düşünüş biçiminizi beğendim.', 'Matematik_Dersi', '20-07', ''),
(7, 'Moku Yedik', ' 2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya "\r\n2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar.\r\nOldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz.\r\nKursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit.\r\nSabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi.\r\nGazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman boku yedik".', 'Moku_Yedik', '20-07', ''),
(8, 'Ahlak', ' Eski zamanlarda bir gün su, ateş ve ahlak askere gitmeye karar vermişler. Bir gün tatbikatta birbirlerini kaybetteklerinde nasıl bulacaklarını sormuşlar bunun üzerine;\r\n\r\nAteş, nerede bir duman görürseniz beni orada bulabilirsiniz oraya gelin demiş.\r\n\r\nSu ise nerede bir şırıltı duyarsanız oraya gelin beni orada bulabilirsiziniz demiş.\r\n\r\nAhlak ise beni bir kere kaybederseniz bir daha bulamazsınız boşuna aramayın demiş.', 'Ahlak', '20-07', '');

--
-- Tablo yapısı: `hikaye`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `hikaye` (
`isim` varchar(20) character set latin5 NOT NULL,
`isims` varchar(25) character set latin5 NOT NULL,
`hikaye` longtext character set latin5 NOT NULL,
`tarih` varchar(25) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=10 ;

--
-- Tablo döküm verisi `hikaye`
--

INSERT INTO `hikaye` (`id`, `isim`, `isims`, `hikaye`, `tarih`) VALUES
(1, 'İneğe Tecavüz', 'Inege_Tecavuz', '73 yasindaki dede inege tecavüz ederken yakalandi...', ''),
(2, 'Otobüs Şöferi', 'Otobus_Soferi', 'Otobüs soförü "yandaki kazaya bakarken" otobüsü devirdi: Alti ölü... 11 Subat', ''),
(3, 'Türban', 'Turban', 'Diyanet isleri eski Baskani ve eski Devlet Bakani Dr. Lütfi Dogan kadinlarin ne hissettigini anlamak için evinde türbanla dolastigini açikladi... 9 Ekim\r\n', ''),
(4, 'Tansu Çiller Gafı', 'Tansu_ciller_Gafi', 'Tansu Çiller Kirklareli halkina "Allah''i size emanet ediyorum," diye seslendi... 12 Ekim', ''),
(5, 'Tost Makinesi', 'Tost_Makinesi', ' Televole ekibi taaa Kibris''a kadar giderek Çagla Şikel''in mesajinda adi geçen tostu yapan makineyi buldu.', ''),
(6, 'Tanıdık Doktor', 'Tanidik_Doktor', 'Biçaklanan adami arkadaslari bes dakika mesafedeki izmit Devlet Hastanesi yerine "Tanidik doktor var," diyerek Gölcük''e götürürken yolda can verdi... 15 Subat', ''),
(7, 'Tosun', 'Tosun', 'Kurban Bayrami''nin daha ilk dakikalarinda 103 kisi kendini yaraladi, bir tosun da 5. kattan düstü. Japon turistler sokaklarda kurban kesen Türkleri kameralarla kaydetti...', ''),
(8, 'Derviş', 'Dervis', 'Evine gelen elektrik faturasini gören Kemal Dervis "Bu faturalar herkese böyle mi geliyor? Bu millet buna ragmen isyan etmiyor ha. Türkiye''de isyan çikmayacagina inandim," dedi... 25 Subat', ''),
(9, 'Aborjin', 'Aborjin', ' Bursa''da Umut Semerci adli genç "Bir Çift Yürek"i okuyup Aborjinlere katilmak üzere evden kaçti... 4 Mart', '');

--
-- Tablo yapısı: `itiraf`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `itiraf` (
`id` int(8) NOT NULL auto_increment,
`isim` varchar(225) character set latin5 NOT NULL,
`isims` varchar(225) NOT NULL,
`yazi` longtext NOT NULL,
`tarih` varchar(15) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=8 ;

--
-- Tablo döküm verisi `itiraf`
--

INSERT INTO `itiraf` (`id`, `isim`, `isims`, `yazi`, `tarih`) VALUES
(7, 'Sevgilim 5 yaş büyük', 'Sevgilim_5_yas_buyuk', ' sevgilim benden 5 ya? büyük ben onunla ç?karken benden 2 ya? büyük bi çocuktn daha ç?kma teklifi geldi salak gibi onuda kabul ettim ama onu asla sevmedim sonra ondan ayr?ld?m ama ne olursa olsun ç?kt?m onunla yani of çok pi?man?m ... ', ''),
(3, 'Metalci Olmama Rağmen', 'Metalci_Olmama_Ragmen', 'Koyu metalci olmama ra?men rap dinliyorum.metalcilerin yüz karas?y?m...afffet beni nirvana ... ', ''),
(4, 'Kıskanıyorum', 'Kiskaniyorum', 'ebru da itiraf etmi? bende ediyorum ebru sen benim bugüne kadar sahip oldu?um en iyi insans?n sen ferideyi ne kadar k?skansanda ben seni kimseyle k?yaslayamam ama ben senin gözünde gizemin yerini tutamicam bunu da biliorum " ÖLÜMÜNE KANKAMSIN " komik olsun die deil içimden geldi?i için sölüyorum seni çooookkk sewiorum sen benim için çok de?erlisin a?qoom (denizle ç?ksam bile bana k?zma lütfennn...) ... ', ''),
(5, 'Üçü Bir Arada', 'Ucu_Bir_Arada', 'lk defa üç?z ile br ç?k?yorum olan ?u ki üçüde arkada? ama benimle ç?kt?klar?ndan haberleri yok.Derler ya saç? uzun akl? k?sa diye i?te ben buna kanaat getirdim ha birde üçü ayn? ?ehirde ve ayn? s?nftalar ... ', ''),
(6, 'Yaa', 'Yaa', 'ya ben biriyle c?k?yorum hemde 15 ayd?r hemde cok sewiodum ama zamanla ona olan bagl?l?g?m azald? ama hala c?k?yoruz ?imdi bi ba?ka cocuk war akl?mdan atam?yorum ad?n? bile bilmiyorum ama oda bni sewiyo biliyorum...o benden ben ondan bi ad?m beklioruz ama napacag?m? bilmiyorum :S ... ', '');

--
-- Tablo yapısı: `resimler`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `resimler` (
`isim` varchar(225) NOT NULL,
`link` text NOT NULL,
`tarih` varchar(40) NOT NULL,
`hit` int(11) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=54 ;

--
-- Tablo döküm verisi `resimler`
--

INSERT INTO `resimler` (`id`, `isim`, `isims`, `link`, `tarih`, `hit`) VALUES
(1, 'Gaz yapara', 'Gaz_yapara', 'http://www.ortopedidoktoru.com/karikatur10.jpg', '17.02.2008', 25),
(2, 'Hoca', 'hoca', 'http://www.karikaturokulu.com/images/daily.jpg?g=3c591c12-6c51-417a-93b1-af2b1863a741', '', 0),
(3, 'Salakmisin', 'salakmisin', 'http://www.karikaturokulu.com/uploads/fc193633-d7e8-47d6-9a20-0ef3744a9fda_003266_13.07.2008_003796.jpg', '', 0),
(52, 'asdas', 'asdas', 'http://www.karikaturokulu.com/uploads/thumbs/a6e1efd7-6477-412e-b2b2-4ac1b7266bef_000695_10.07.2008_003789.JPG.png', '', 0),
(53, 'asdas', 'asdas', 'http://www.karikaturokulu.com/uploads/thumbs/a6e1efd7-6477-412e-b2b2-4ac1b7266bef_000695_10.07.2008_003789.JPG.png', '', 0);

--
-- Tablo yapısı: `yazilar`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `yazilar` (
`yazi` longtext NOT NULL,
`tarih` varchar(225) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=32 ;

--
-- Tablo döküm verisi `yazilar`
--

INSERT INTO `yazilar` (`id`, `isim`, `yazi`, `isims`, `tarih`) VALUES
(28, 'Başı Büyük', 'İstanbul''un Asya yakasında başıbüyük adında ilginc bir semt var. Bilmem bilirmisiniz, orada bir cafe işleten arkadaşın ricası üzerine, yanına giddiyordum.. Kadıköyden mi fenerbahceden mi tam bilmiyorum oraları. Bir yerden bir şekilde bindim minibüse. Oturdum başıbüyük diyip ücreti uzaatım. Biraz garip oldum ne biçim ismi vardı.. Hani adamada para verip başı büyük demem felan neyse.. Biraz oturdum.. Şöför camdan çıkıp bağırmaya başladı, hadiee başı büyük hadieee.. Hafif hafif gülmeye başladım.. Bi kaç kişi vardı benimle onlar her daim biniyorlardıki Başıbüyük minübüsüne ben bu olaya güldükçe bana cins cins bakıyorlardı.. E alışkanlık yapmış hesabı. Adam cırtlak cırtlak bağırmaya devam ederken, bir hatun, hatta güzel bir hatun elinde alışveriş torbaları kapıya geldi, şöföre dönerek, pardon başı büyükmü dedi. Şöför evet abla dedi. Kızardım gülmemek için zor tutuyordum kendimi.. Sonra bir soru daha sordu ne zaman kalkar diye.. Şöförde siz oturun hemen kalkar derdemez.. Kahkahalar atarak kendimi dışarı atttım anında uzaklaştım oradan ve eve geri döndüm. Akşam arkadaşa bu olayı anlattığımda kenisinin her sabah bu olayı yaşadığını söyledi.. Bir an düşündüm bende her sabah yaşasam, her sabaha bu kahkahalarla güne başlasam ne güzel olurdu.', 'Basi_Buyuk', ''),
(26, 'Kopya Dialogları', '-mustafa 1. soruyu biliyonmu\r\n-bilmiyom\r\n-2. soruyu\r\n-bilmiyom\r\n-3 ile 4 ü\r\n-bilmiyom\r\n-o zaman ne b.k yemeye benim önüme oturdun.', 'Kopya_Dialoglari', ''),
(27, 'Doğum', '\r\n \r\nAdamın karısı gece yarısı doğum yapmıştı. sabah ilk iş hastaneye telefon edip durumlarını sormak oldu.\r\n-Alo orası doğum servisimi?\r\n-Evet efendim.\r\n-Servis şefi ile görüşebilirmiyim.\r\nTam o sırada hatlarda bir karışıklık olur ve müşterisiyle konuşan bir otomobil tamircisi hatta girer. cazırt cuzurt kısa bir parazit sesleri ve daha sonra hat eskisi gibi netleşir.\r\n-Alo… alo sesim geliyormu aloo?\r\n-Evet devam edin.\r\n-Sesim şimdi daha iyi geliyor galiba sizinkide düzgün gelmeye başladıda…\r\n-Merak edilecek birşey yok burada herşey yolunda onu iki gün içinde evinize göndeririz.\r\n-Demek herşey yolunda bir problem yok.\r\n-Aslında nekadar zorluk çektiğimizi bilemezsiniz beyfendi. Her tarafını elden geçirdik. İşe yaramaz hale gelen yerlerini değiştirdik iki gün sonra yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz.\r\n-Nasıl yeniden kullanabilirim anlayamadım?\r\n-Hiç merak etmeyin sonuçtan çok memmun kalacaksınız girişini daralttık çok fazla genişlemişti,herhalde fazla zorlamışsınız.\r\n-Fa, fa, fakat…\r\n-Yooo hayır hiç itiraz etmeyin zorladığınız belli. Bu arada çıkışıda biraz açtık. Tıkanmıştıda…\r\n-Çıkışmı? nasıl yani?\r\n-Hani gaz çıkan delik canım. O kadar iyi açıldıki şimdi gaz çıkarırken sesini dinlemek bir zevk haline geldi.\r\n-Neeee.?\r\n-Dediğim gibi herşey yolunda. Emin olmak için dün akşam bizzat kendim denedim. herşey okadar iyiydiki neredeyse son model oldu vallahi. Bu sabah yedi kişi birden çıktık üstüne banamısın demedi. Artık öyle hızlıki hiç sormayın çok memmun kalacaksınız çoook\r\n\r\n \r\n', 'Dogum', ''),
(29, 'Var mısın Yok musun Diyalogları', 'ee ne diyorsunuz iskender bey? son ikiye kaldik. büyük mü var kutunuzda, küçük mü?\r\n-benim adim büyük iskender! ben küçük açmam! benim kutumda büyük var.\r\n-aciyoruz o zaman iskender beyin kutusunuuuuu\r\n---din din din diiinnnn!!---\r\n-iskender bey 10 ytl cikti. 150.000''i kacirdiniz\r\n-kacan balik büyük iskender olur acun bey. bu arada memati nerde acun? ..... annadın onu sen\r\n\r\n\r\n-ben kutumda küçük var diye hissediyorum\r\n-aç o zaman\r\nDırılım dırılım (500.000)\r\n-vay anam vay kutunu patlatıyım senin.. hisseediyomuş bide lavuk\r\n\r\n\r\n-engin abi ne diyosun?\r\n-valla sende bu embesilik varken 10tane 500bin olsa 9unu açtırır 1ini sona saklar ordada kutunu seçer hiçbi m.k alamadan gidersin diyorum\r\n-diyosun\r\n-valla benim hissiyatım tabi yine senin kararın\r\n\r\n\r\n-arkadaşlar hadi el ele verelim bi sinerci yaratalım el ele verince küçük açıyoruz\r\n-başka bişi yapsanız neler çıkıcak demek kutudan\r\n-kamil kendine gel\r\n-mıçıcam *** sinercinize açın artık şu kutuyu\r\n\r\n\r\n-annneaaaa babam küçük açtı\r\n-orda da mı küçük açtı kör olasıca\r\n-ne nası nerde\r\n-tamam çocuum yok bişe\r\n\r\n\r\n-hamdi beyin teklifiini açıklıyorum "bi bulaşık makinesi verim uzasın gitsin kafam bi milyon zaten"\r\n-aaaaa\r\n-aaaaa yaa şaşırdın demi kafunn\r\n\r\n-evet hamdi bey size çıkma teklif ediyor ne diyorsunuz yada devam edebilirsiniz aşk mı para mı ?\r\n-ne ayaksınız oğlum siz ', 'Var_misin_Yok_musun_Diyaloglari', ''),
(30, 'Kızlar Bilgisayar Alırsa', 'Kiz: Alo\r\nErkeKiz: Alo naber?\r\nKiz: Iyi sen\r\nErkek: Iyi , hayirdir ?\r\nKiz: Ya Gökhan yeni bilgisayar aldim, bana ögretsene su mereti kullanmayi\r\nErkek: Peki bi açta sen önce\r\nKiz: Nasil açiliyo\r\nErkek: Power dügmesine bas\r\nKiz: Ee bastim bisey gözükmüyo\r\nErkek: Monitorü açtin mi ?\r\nKiz: Haa bekle açiim\r\n...( yarim saat sonra )\r\nKiz: Olm niye kapadin teli ??\r\nErkek: Ee kesildi sandim ?!\r\nKiz: Monitorü aç dedin anca açtik evde tornavida kalmamis gittim bi de\r\nTornavida aldim, o sirada bi de tirnagim kirildi çok aciyo\r\nErkek: Naptin kizim sen manyak misin ??\r\nKiz: Monitorü açtimda nasil bisey gözükecek onu anlamadim ne anlami vardi ?\r\nErkek: Off sen onu kapa sonra beni ara ...\r\nKiz: Ya sen de... bi kapa bi aç!\r\n...( 20 dakka sonra )\r\nKiz: Ay of kapadim\r\nErkek: Simdi açtim\r\nKiz: Neeaa yine mi ?\r\nErkek: Hayir onun da power dügmesine bassan\r\nKiz: Ya 1 saat bosuna mi ugastirdin beni ?\r\nErkek: Sen kendin ugrastin ben bisey demedim\r\nKiz: Neyse giriyo windows a ..\r\nErkek: Oooo windows bilirmiyiz )\r\nKiz: Biliorum biseyler heralde\r\nErkek: Girdi mi ?\r\nKiz: Girdi\r\nErkek: Ee ne istiosun ne ögretiim ?\r\nKiz: Yaaa ben nete girmek istiyorum nasi giricem?\r\nErkek: Senin modemin var mi ?\r\nKiz: Yok ben de o dediginden\r\nErkek: Sende diil bilgisayarda olcak zaten!\r\nKiz: Bilmem var mi??\r\nErkek: Off off bak simdi orda bilgisayarim yazan bi ikon var\r\nKiz: Ne var , ne var ??\r\nErkek: Ikon ikon , sen annamazsin ki simdi ... logo gibi bisey\r\nKiz: Heh var noldu ?\r\nErkek: Ona sag tusla tikla\r\nKiz: Sag tusuna basiyorum bisey olmuyo\r\nErkek: Nasil olmaz bas bi hemen açilacak ??\r\nKiz: Ee sag tusuna basiyorum klavyede bisey olmuyo\r\nErkek: Hayir fareyle tiklican\r\nKiz: Ayyy ben fare mare ellemem !!\r\nErkek: Offf bilgisayarin faresi mouse be mouse varya hani böle iki tuslu !\r\nKiz: Heeee ( d|l|l| d|l|l| ) ay bekle cebim çaliyo\r\nErkek: Cebine alarmi taktin ehehehhe\r\nKiz: Igrençsin !!!\r\n( Arka Plan : Alo , aaaaaa Pino naber canim , bende iyiim nolsun , hiç\r\nİste bilgisayar aldik gökhan onu anlatiyodu, ay sapikmisin telefonda\r\nAnlatiyo ne özel dersi, hadi çocuk bekliyo simdi bekletmiim sonra konusuruz\r\nÖptüm byebye )\r\nKiz: Heh geldim\r\nErkek: Hosgeldin bittimi konusman\r\nKiz: Evet kisa kestim , e nerde kaldik ?\r\nErkek: Simdi sen soganlari rendeliyodun ben de sosu firina veriodum\r\nKiz: Ne diosun sen ya ?!\r\nErkek: Nerde kalcaz sana fareyi anlatiyodum\r\nKiz: Heh anlat gerisini ben tikladim\r\nErkek: Orda gir özelliklere bak bi tane telefon resmi varmi yokmu\r\nKiz: Var da biraz eski bir telefon\r\nErkek: Tövbe tövbe!!!! resim o kizim eski yeni ne farkeder, simdi çevirmeli aga gir\r\nKiz: Neye neye ?\r\nErkek: Off bilgisayarima bu sefer sol tusla iki kez tikla, aman dikkat fareyle tikla\r\nKiz: Ben salak miyim ??\r\nErkek: Yok ben sadece söliim dedim\r\nKiz: Eee noldu tikladim ?\r\nErkek: Simdi kapa\r\nKiz: Niye açtirdin o zaman ??\r\nErkek: Bastan al\r\nKiz: Manyak misin sen ya ??\r\nErkek: Açtin mi ?\r\nKiz: Açtim\r\nErkek: Tamam sen bekle ben biseyler yiip geliyorum\r\n...( 15 dakka sonra )\r\nErkek: Ben geldim kizim orda misin hala ??\r\n(hmmm evet bence de, ya mango güzel de pahali biraz hmm ya ay dur\r\nGökhan geldi galiba hadi öptüm baay ) geldim geldim.\r\nErkek: Heh geldin sinir sey napiim simdi hadi çabuk ol çikicam kizlarla\r\nKiz: Nereye ?\r\nErkek: Sana ne ya hadi !!!\r\nKiz: Iyi peki\r\nErkek: Orda çevirmeli ag diye bisey var ona çift tikla\r\nKiz: Tikladim\r\nErkek: Orda yeni baglanti yap var hepsine ileri ileri diyerek geç\r\nKiz: Ileri, ileri e geçmiyo bu\r\nErkek: Ya offf, Tiklican be tiklican !!\r\nKiz: Hee tamam\r\nErkek: Ee noldu simdi ? o yeni çikan seyi aç\r\nKiz: Açtim\r\nErkek: Telefon numarasi yazilan yere 146 yaz\r\nKiz: Yazmam\r\nErkek: Niye ?!\r\nKiz: ***** sitesi di mi orasi çok adisin !!\r\nErkek: Ya kizim internete girmedin ki ?!\r\nKiz: Girdim ya\r\nErkek: Girmedin daha !\r\nKiz: Sallama be !!\r\nErkek: Offf !!! oraya 146 yaz baglana tikla öle giricen\r\nKiz: Hee peki bak kötü bisey varsa ..\r\nErkek: Yok be yok !!\r\nKiz: Ee baglan dedim baplanmiyo\r\nErkek: Telefon hatti açik ondan\r\nKiz: Hattimi kim açmis ??\r\nErkek: Ben\r\nKiz: Niye açtin ?\r\nErkek: Yahu telefonla konusuyoruz ya\r\nKiz: Internete telefonla mi giriliyo\r\nErkek: Evet öyle biraz\r\nKiz: Hmm ozaman kapa da giriim\r\nErkek: Hadi kapatiyorum gir, giremezsen ara\r\nKiz: Ben aramam sen ara\r\nErkek: Yahu ben niye ariim ??\r\nKiz: Iyi be tamam! of! görüsürüz bay\r\nErkek: Bye ', 'Kizlar_Bilgisayar_Alirsa', ''),
(31, 'Kankim', 'benim hayatta en çok sewdiğim iki kankim war biri elif biri gizem ikisi de birbirinden güzeller ikisi de çok sempatik tatlı ama gizem samsunda elif yanımda ikisi de benim diğer yarım en zor gnlerimde yanımdaidiler onları çok sewiorum mucuk=) ... ', 'Kankim', '');

--
-- Tablo yapısı: `yorum`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `yorum` (
`k_id` int(11) default '0',
`isim` varchar(20) character set latin5 NOT NULL default '',
`coment` text character set latin5 NOT NULL,
`aktivasyon` int(1) default '1',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=51 ;

--
-- Tablo döküm verisi `yorum`
--

INSERT INTO `yorum` (`id`, `k_id`, `isim`, `coment`, `aktivasyon`) VALUES
(46, 0, 'sadasd', 'asdasd', 0),
(33, 53, 'dasdsadadasd', 'sadsa', 0),
(34, 53, 'dasdsadadasd', 'sadsa', 0),
(35, 4, 'Atalay ', 'demiral', 1),
(36, 52, 'Ata', 'adasdsa', 1),
(37, 52, 'Atalay', 'Demiral', 1),
(45, 0, 'asdasd', 'asdasd', 1),
(39, 52, 'kjgkjf', 'hgfdhgdg', 1),
(40, 52, 'lkjhklh', 'kjgkgkjgjk', 1),
(47, 0, 'bu son yorum yorum', 'bu son yorum bundan ba?ka yorum yok yorum yok yok yok olmu?tur in?. iyi ak?amlar', 0),
(48, 2, 'Güzel', 'Güzel Bir ?ey', 0),
(49, 2, 'Güzel', 'Güzel Bir ?ey', 0),
(50, 3, 'Karikatür', 'Karikatür', 1);

--
-- Tablo yapısı: `yorumlar`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `yorumlar` (
`kat` varchar(225) NOT NULL,
`PID` int(11) NOT NULL,
`yorum` text NOT NULL,
`email` varchar(225) NOT NULL,
`saat` time NOT NULL,
`onay` int(2) NOT NULL,
`tarih` varchar(225) NOT NULL,
`ip` varchar(90) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=39 ;

--
-- Tablo döküm verisi `yorumlar`
--

INSERT INTO `yorumlar` (`id`, `kat`, `PID`, `yorum`, `isim`, `email`, `saat`, `onay`, `tarih`, `ip`) VALUES
(2, 'karikaturler', 3, 'kldhg', 'isim', 'email', '16:59:53', 1, '19.01.08', '127.0.0.1'),
(3, 'karikaturler', 3, 'gasdgasdg', 'sag', 'asdgasd', '17:01:02', 1, '19.01.08', '127.0.0.1'),
(7, 'karikaturler', 3, 'gasdgasdg', 'sag', 'asdgasd', '18:09:05', 1, '19.01.08', '127.0.0.1'),
(9, 'karikaturler', 3, 'gasdgasdg', 'sag', 'asdgasd', '18:09:08', 1, '19.01.08', '127.0.0.1'),
(35, 'oyunlar', 5, 'safsdf', 'a', 'oyna@hotmail.com', '15:21:22', 1, '03.03.08', '85.101.34.179'),
(34, 'karikaturler', 48, 'deneme', 'deneme', 'deneme', '00:13:04', 1, '03.03.08', '85.124.207.11'),
(36, 'oyunlar', 2, 'Güzel bir beğendim ..', 'Rahman', 'rah-man@hotmail.com', '10:11:55', 0, '05.03.08', '88.233.211.65'),
(37, 'yazilar', 20, 'fsfasfa', 'sfa', 'sfas', '04:32:22', 0, '24.04.08', '88.234.17.90'),
(38, 'videolar', 1, 'dsgasdgasdgsd', 'Atilla', 'Demailasd', '13:25:28', 1, '24.04.08', '88.234.17.90');