Natro nun hizmet politikasını bilemem de eğer sözleşmeniz bitmiş ise müşterilerine hesap kesim tarihlerinden sonra linux makinesinin iptal olcağını bildirmişler ise burada suçlu natro değildir müşteridir.(Gerekli Önlemleri almanız gerekirdi.)
Sizlere Kibarca Söylenmiş Linux Sunucumuz Kapatılacak Hesap kesim tarihinden sonra satış vs vs şeyler gerçekleştirilmeyecek istediğiniz taktirde windows sunucusuna geçiş yapabilirsiniz denmiş bu konuyu uzatıcak yada forumda firma karalayacak bir durum söz konusu değildir. Her Firmanın hizmet sözleşmesi farklıdır. Hizmet Sözleşmesini okumadan hizmet almaya başlarsanız suçlu durumda ve zor durumda kalan daima müşteri olur.
Hiçbir Şekilde yasal hakkınız bulunmamaktadır.1 Yıl Doldukdan sonra o makineden hizmete devam edeceksiniz süreklilik olacak diye birşey şey söz konusu dahil değildir.(Hiçbir firma,hicbir datacenter biz size 10 yıl hizmet vereceğiz diye garanti edemez.)
Bugun Datacenterlar bile kafasına göre kapatıyor iflas ettik deyip farklı firmalar kurup işlemlerine devam edebiliyorsa natro bir makinesini hizmet süresinin sonunda kapatıldığını bildirmesine rağmen forumda karalamak için mesajlar açılıyorsa ki ben konuda bir kanıt bile görmedim.
Konunun kapatılması Gerekmez miydi ?
Yukarıdakiler benim kendi görüşümdür.Natro ile hiçbir kisesel ve kurumsal alakam yoktur.Fakat Bildirim Yapıldığı halde forumda a b c firmasının haksız yere karalanmasını istemem.
Hizmet sürem dolmadı daha neden konu kapatılsın.Ben burada mağdurum hizmet sözleşmemdede böyle bir madde yok.