zulfikar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu ne çekememezlik kardeşim Hayret valla adam bir konu açmış yerden yere vurmuşsunuz neredeyse araştır, git, bul, yap, et......bilse buraya yazmaz her halde.incileriniz mi dökülecek sanki işi öğrenince taş mı koyacak arabanıza neden korkuyorsunuz ki ? biraz paylaşımcı olmak neyinizi eksiltecekki? Yabancı hayranı olanlar boşuna olmamış ben değilim halen inadına milletim için umutluyum ama adamların sitesine bir kelime bir şey yaz yüz yerden yol gösteren link veren anlatan çıkıyor burada haa bire eleştir yerden yere vur.helal olsun diyorum başka bişey demiyorum...!!!
Araştırma biçimi yukarıdaki böyle gibi olmamalı: "Hangi yöntemlerle yaparımi, ne gibi bileşenlerle yaparım" yerine "örnek/hazır kod verebilir misiniz" diyor. Kimse parayla satığı birşeyi burada paylaşmaz. Paylaşmaması da en büyük hakkıdır. Bunun için kimseyi eleştiremezsiniz. Bir yardımı istemeyi bilmek verilecek cevapları etkiler. Eğer gerçekten yardım isterseniz Türkiye'de de bin kişi çıkar yardım eder. Tabi gerçekten yardım isteyene....