Keşke bilgisayar ile alakalı bölümlerde okusaydınız madem bu kadar seviyorsunuz bu sektörü.Hele de tıpta okuyana ne demeli.Kardeşim senin evde akşama kadar ineklemen lazım.Aklıma eski ev arkadaşım geldi.Bilgisayarı o kadar severdi ki tıpta 6 senesiydi ama bitirmesine 2 sene daha vardı.Tabi o bu sektörde değildi deli gibi strateji oyunu oynardı.Şimdi o okulu öyle bitirse de nasıl doktor olacak.( bitirebildi mi bilmiyorum 5 yıldır görüşmüyorum ) . ben hastalıktan ölecek olsam başka doktor olmasa yine de ona gitmem
Kendi alanınız da kendinizi geliştirmek için harcayın büyük zamanınızı arkadaşlar.Ben tıp olayını örnek verdim hepsi için geçerli bu.bence tabi.
Ayrıca günlük 2 saat çalışmalarla temelden yetişen çalışkan öğrenci güzel üniversiteyi kazanır.İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.Hatta vardı öyle arkadaş.Fen lisesi mezunu 2 günde bir 3 saat öss denemesi çözerdi. ege tıpı kazandı.Ama çocuk zamanında yutmuş herşeyi .Siz zamanında yapmadıysanız günlük 2 saatle bir yere gelemezsiniz.Zaten çalışmaya başladıktan bir süre sonra anlarsınız bunu.
Üniversite okuyanlara ve üniversiteyi kazanmak isteyenlere derslerinde başarılar