Vedat değilde olayı bilmeden aşağıdaki gibi mesaj atanlar utansın.
Pron1ck adlı üyeden alıntı:
Arkadaşım boş konuşmayı bırak, atlamışın sazan gibi ortaya.Adamın hastası var demek müşterilerle ilgilenemicek ondan bırakıyor demek.Boş boş konuşmaya ne hacet
SABQCES adlı üyeden alıntı:
Mickey ;
https://www.r10.net/off-topic/201955-...efat-etti.html

Çocuk hastanede laptoptan nete girebilir demi ?
Ne kadar duygusuzsun.. İnsaf diyorum tekrardan sana.. Anne ve babasının hayatı söz konusu burda çocuğun, lanet olsun sitelere siteler bir insanın yaşamından daha mı değerli ?
Kerem adlı üyeden alıntı:
Katılmıyorum. Vedat'ın ailesi hastanede, ne zaman çıkacakları belli değil. Bütün gün yanlarında olacak Vedat, hangi ara işleriyle ilgilenebilecek? İlgilenemeyeceği için, insanları da mağdur bırakmamak için tüm geçmişini bir kenara bırakmış ve hizmetlerini Butur'a devretmiş.

Bunu yapmayabilirdi. Müşterileri kıvrandırıp, "hastanedeyim, daha sonra bakabilirim" diyip oyalayabilirdi. Böyle yapsa daha mı hoş olurdu? Hayır. İmkanları dahilinde en mantıklısını yaptı Vedat. O açıdan kendisini tebrik ediyorum. İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih etti.
froNau adlı üyeden alıntı:
Adamda zaten kimse mağdur olmasın diye devrediyor başka bir firmaya. Senin gibi birisi olsaymış VMY demek ki o zaman müşteriler en kralından mağdur olacakmış!

Sen tutturmuşsun iş ahlakı diye. Anlıyorum seni ama burada kişisel bir problemden (kendini alkole verirsin, kız arkadaşından ayrılırsın, depresyona girersin vs.) ziyade adamın hayatını etkileyen bir problem var. Ki bu da istekdışı gelişen bir olay. Sonuçta kimse mağdur olmak istemez ama hayat bu işte, bir yerden alıyor.

Düzeltme:

"Arkadaşlar lütfen ortamı gerecek postlar atmayın lütfen."

Şöyle bir yazı yazıpta hala konuyu devam ettiriyorsun ya pes arkadaşım, pes!