ordada herhangi bir gorevde degilim buradada.. tarafsiz konusmak gerekirse ;
yonetimi begenmiyorsaniz onlarla diyaloga girmezsiniz (sonucta kimse size zorla mesaj yaz demiyor ) adamin kurulu duzenidir, gidip duzeni bozup kahramanlik yapmaya calisan olursa elbetteki banlar..
ikinci bir secenek sessiz sekilde uyeliginize devam edersiniz (kimsenin etlisine sutlusune karimayayim hesabi) , icerik acisindan ve kaynak acisindan yeterli bir site, bu nedenle yoklugu aranilir diye dusunuyorum...
yoneticilerini benim degerlendirme yada yargilama gibi bir hakkim yok ,uzun zamandir bu isin icinde olan kisiler cogu, belki artik bitkinliktan belki forumda cok konusani yada duzeni bozmaya calisani susturmak acisindan , belkide kendi hakli sebeplerinden dolayi banlanmis, kart gormus olunabilir...
vesselam burada aradigini bulamayan oraya gidiyor, orada aradigini bulamayan buraya geliyordu ve iki site birbirini bir sekilde tamamliyordu... benim dusuncem sitenin geri online olmasi, oh olsun falan demek hic bir admine yakismaz...
dedigim gibi yonetimi begenmeyen susup alacagini alir gider , bende yoneticiyim ama bende susuyorum iyinette

off topic : burada yeni mesajlara basiyorum karsima bir liste cikiyor, iyinette basiyorum , ordada ayni liste cikiyor hepimizin hem burada hem orada acilmis topicleri vardir :P