Tüm sayfaları inceledim, tüm mesajları okudum. Fakat şunu göremedim (sabah UfukGedik'e söylemiştim);
1) Vedat'ın babaannesi gerçekten vefat etti.
2) Vedat'ın ailesi babaannesinin cenazesinden dönerken trafik kazası geçirdi.
3) Bu sebeple Vedat tüm işleri Butur'a devretmeye karar verdi.
4) Fakat devreye Vedat'ın arkadaşları (?) Mert ve Yiğit isimli kişiler girdi. Devir işlemine engel oldular.
5) a-) Vedat halen hastanede, ailesinin yanında kalıyor olabilir. O sebeple internete giremiyor ve cevap yazamıyor olabilir. @VMY nickinden "ben vedat" olarak yazanlar da Mert ve Yiğit olabilir.
b-) Vedat'ın babası gerçekten vefat etmiş olabilir. Bu durumda da Vedat internete giremiyordur, onun yerine -bazen Mert ve Yiğit olarak, bazen "ben Vedat" diyerek- Mert ve Yiğit foruma giriş yapıyor ve yalanlar yazıyor olabilir.
Bunların tüm sebebi NanoBilişim'i kaybetmemek ve oradan geliri cebe indirmek olabilir. Vedat hastanede olduğu -veya cenazesi olduğu- için internete giremeyip bu olanları farkedemiyor olabilir.
Tabi bunların hepsi bir komplo teorisi. Sadece ben böyle düşünüyorum, böyle bir ihtimal olduğunu dile getiriyorum. Vedat ile çok samimi olup daha önceden cep telefonu numarasından onunla görüşen kişiler varsa, telefon numarasını bana ulaştırırlarsa sevinirim. Bir arayayım bakalım o numaradan. Önceki sayfalarda yayınlanmış numara Mert-Yiğit'e ait olabilir, o sebeple güvenemedim. Doğruluğu teyit edilmiş -daha önce konuşulmuş- telefon numarası verilirse oradan Vedat'a ulaşma daha yüksek olacaktır... En son ihtimal ise hastaneye, evine ve mezarlığa gidip olayların doğruluğunu teyit etmeye çalışmak...