Konuyu okudumda gülmeden duramadim, bir konu bukadarda abartilmazki. Hem abartiyorsunuz hemde buldunuz Lisansiz kullaniyorum diyen adami hepiniz üstüne binmeyi calismissiniz, bumu yani sizin delikanliliginiz ?
Adam bir ayip yapmis, onun yapdigi ayiba sizde ayipla karsilik veriyorsunuz ? yazik türk, türke buna yapiyorsa elin gavuruna ne dersin ?
Birde vBulletin'i lisansiz kullaniyorsa ne olmus ? benim sitemde lisansli fakat lisansiz kullanlari hicbir sekilde asallamiyor veya sikayet etmiyorum, sizin yapdiginiz ne oluyor yani ? belki imkani yoktur alamamistir ki almadi size ne bundan ? siz aldiniz mutlu oldunuz, mutlulugnuzla kalin kimsenin huzurunu bozmadan adam gibi yolunuza bakin... Yazik.
Biz de lisanssız vbulletin kullanıcısıydık, ama çalıştık kazandık ve lisansımızı aldık. 180$ eder veya etmez, piyasada adam akıllı tek forum scripti diyebilirim.
Ama bu dabulyu nickli arkadaş almadığını söylüyor, bir de bunu doğru bir davranış gibi destekleyen mesajlar yazıyor. Param yok dese kim karışır ona.