MusLumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Crysis'ı çalıştırmaz
Düzülü bilgisayarı degiştirdim ben, 400YTL'ye crysis için

+Crysis oynayacaksan en az 1.000ytl'lik bilgisayarın + internet hızın yüksek olması lazım (online oynayacaksan, ki crysis'ın zevki orda)
niye test etmeden bilmeden konuşursunuz sadece sana özel değil herkes yazmış ama denediniz mide yazıp çiziyorsunuz cod4 de çalıştırır crysis te garantiside benim
celeron 2.5
1gb ram
512 mb ekran kartı fakat bit 128 ,256 lğın bitide 128 sanırım çok fark olacağını sanmıyorum o çalıştırıyordu
biraz düşürürseniz özellikleri buda çalıştırır maximum da nba/pes 2008 oynayacak pc bulmak bile zor
ama cod4 crysis oynatır ram takviye edebilirsin kişidebliyordur paraya kıyarsa herşeyi oynatacağını ama bunun için sormuş pc aleminde sonu gelmiyor 50 daha koy core duo 2 al 100 daha koy core quad al falan derken bitmez o upgrade olayları (:
+
"izmirde olsaydın yardımcı olurdum bursadan bi tanıdık bul ve beraber toplayın bence."
demiş arkadaş bu yöntemi düşünüyorsan www.mavibilgisayar.com a gir 3 sene civarıdır çalışıyorum iyi firma bazen geçiktiriyolar ama iyiler her şekilde telafi ederler oradan tüm parça siparişini verirsen toplayıp kargo ücretide almadan gönderirler