Adamın içinde programlama aşkı yoksa en kral eğitmeni tutsunlar anlayamaz. İçinde olan zaten kendiside çözüyor. Bilge adam fiyatlarını bilmeden konuşanlarımız var 3000ytl falan değil fiyatları iyi araştırın. bizzat telle görüştüm 4000$ indirimsiz.
İkinci öğretimde fiyatlar söylendiği gibi ama başarı bursu kazanabilirsin. Ben ilk dönem 345 ödedim, sonrasında hep 42 yatırdım. haa, okuldan birşey almadım, almadığın için sadece sınavlara gittim. elimde sadece diploması var. ve kullanmayı bilene yarıyor. 2 yıllık farketmiyor. Bursa'da 3 yere başvurmuştum geçen sene kabul edildim fakat ÖSS kararını verince bir yerde çalışma imkanım olmadı.
Programlama sektöründe kimse diploma sormaz. Açıkça, ben ofis açmayı düşünüyorum ileride. eğer ki böyle bir imkanım olursa yanıma alacağım arkadaşlara diploma kesinlikle sormam, referanslarına bakarım. Adamın elinde boğaziçi diploması bile olsa, boş olduktan sonra ben onu mu besleyeyim? Kimisi vardır, ilkokul terktir ama canavar gibi programlama öğrenmiştir. Azim ve merak, diploma boş iş.