Alıntı
Sender ID yönetim takımına yazdığınız için teşekkürler. Ben Angelina ve sanıırm domainlerinizin Sender ID programına eklenmesini istiyorsunuz.Sorgunuzu geciktirdiğim için özür dilerim..

Domainlerinizi Sender ID kuyruğuna ekledik.Ancak , bunlarla ilişkilendirilmiş bir SPF kaydı bulmadıkça domainlerinizi Sender ID programına ekleyemeyiz.Eğer bize bildirdiğiniz domainlerin gerçek isimleri değilse , lütfen bu maili cevaplayarak bize bildiriniz. DNS bilgilerinizde değişiklik yapmış olabilirsiniz fakat bu tam olarak internete yansıtılmamış olabilir..

"a**********a.com" and "ih******t.com domainlerini dikkate alırsak , Sender ID SPF kaydınızıdaki +all sonlandırıcısını desteklemez.Bunu -all veya ~all ile değiştirmenizi tavsiye ederiz.Bunun sebebi +all sonlandırıcısının , SPF hataları denetlerken , hata sayısı belirtmeyeceği olmasıdır.Bu , kötü niyetli kullanıcılarının daha rahat taklit edebilmesini sağlar ve domaininizi aldatır.

Işin iyi tarafi , DNS bilgilerinizi çektikten sonra , SPF kaydınızı yapılandırdığınızda bize bildirmenize gerek olmayacaktır.SPF kaydı ilk bulunduğunda , domainiz Sender ID kuyruğundan çıkacak ve Sender ID programına eklenecektir.

Sendr ID anasayfasından Sender ID hakkında ayrıltılı bilgiyi bulabilirsiniz.

Saygılar ,
Angelis S.
Sender ID Yonetim Takımı
Konu hakkında hiç bir bilgim olmadığından çeviri hatalı olabilir
Sadece anladığımı yazdım

Kolay Gelsin,