infinity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2006dan beri bu forumun içindeyim. Bugüne kadar forumda kimseyle alışveriş yapmadım. Bir kez link satmak için başlık açtım ki bu forumda yaptığım en büyük aptallıktır. Neyse benim bu forumda bulunma amacım insanlara yardımcı olabilmek. Sektörü sürekli takip etmeye çalışıyorum öğrendiklerimi insanlarla paylaşmaya çalışıyorum. (bilgi paylaştıkça büyür evet ) kimi zaman banlanıyorum -hakediyorumda- ama seviyorum işte, ufak bir çocuğun hayvanat bahçesini sevmesi gibi. (20 yaşındayım bu arada. bazı arkadaşlar pek meraklıdır yaşıma.)
Bin küsur mesaj atmışım bu foruma. Bu mesajlarımın bir kısmında bazılarınızın kalbini kırmış olabilirim, eğer haksızsam özür diliyorum, haklıysamda özür diliyorum. Baya bi kişiylede tartıştım. Tartışmanın fikir alışverişinde bulunmada daha etkili olduğunu düşünüyorum ve seviyorum.(****** burası tartışma mekanı değil deme. öyle tartışma değil anladın sen) Ama baktım ki forumda bazı arkadaşlar anlama güçlüğü çekiyor. Bu yüzden artık mesaj yazmak pek içimden gelmiyor. İçimden geldiklerinde ise o "mesajınız" yazan kısma yazıyorum uzun uzun, bazen kısa, sonra lanet olsun ulan diyorum değer mi? Cevapla butonuna yazıp göndersem arkasından ne yorum gelecek? türkün t si küçük olmuş, allahın a sı küçük olmuş diyen adam sinirlerimi bozduğu zaman buna değecek mi? Bağnaz düşüncelere saplanıp kalmış herif bi mesajla aydınlanır mı sanki? O ciddi konu geyiğe dönünce benim harcadığım vakit ziyan olmaz mı?
Bütün bunlardan sıkıldığım için artık mesajlarımı yazdıktan sonra göndere değil yukardaki çarpı tuşuna basıyorum. En azından kendimin doğru olduğunu biliyorum ve canım sıkılmamış oluyor. İnanın böylesi daha rahat. İstiyorumki o gereksiz mesajları yazanlarda böyle yapsın. Belki çıkarız karanlıktan aydınlığa. öyle işte. bitti mesaj.
aynı durumla bende çok karşılaşıyorum.mesajı yazıyorum , ondan sonra gelecek saçma salak yorumları düşünüyorum ve alt+f4 yapıyorum.