Merhaba Arkadaşlar öncelikle neden buraya yazıyorum onu belirtiyim. Bu forumdan buldum kendilerini çünkü kendilerini öven bir çok yazı vardı ve resmen MEST oldum tamam dedim bunlar bu işi profosyonel yapıyor.
Kendilerinden 1 yıllık host aldım (biliyorum 1 yıllık almak tam acemi işi ama napalım böle öğrencez) ve Hostu almadaki en büyük etkende Forumlarda yazılan olumlu yorumlardı açıkcası bir kaç kötüleyen yazı vardı ama hepsindede karalama yapan kişilerin host işinde olduğu iftira atıldığı felan yazılmıştı bende dedim yok bu adamlar profosyonelki ondan millet işini kesmeye çalışyo galiba.
Neyse gelelim sadede 1. 2 ay oldumu olmadımı bilmiyorum hostu alallı kendilerinden Cihan beyden aldım hostu ve parayı yatırdıktan sonra her zaman desteğimiz tam diyen cihan beyi bi türlü bulamadım.
2.Siteme her gün muhakkak arada bir giremiyorum ama her gün bazen 10 dak bazen 5 dak belli olmuyo ne zaman olacağı ama kesin oluyor. (nerden biliyorum
yeni site işine felan girmişiz o gazla tüm arkadaşlara sitenin ismini verdim şekil yapalım diye arkadaşlar artık siteye girmez oldular çünkü cepten arayıp dalga geçmeye başladılar kanka senin site gene uyyo,kanka sitenimi hacklediler felan geyikleri neyse uzatmayım)
3.Site bu sefer Tam gün kapalı kalmaya başladı ve Telefonla aradığımda bakın arkadım dedi telefondaki arkadaş siz bu hostu Cihan beyden aldınız bizim kendisiyle farkılı bi çalılmamız var ama sizi madur etmiycez dediler (Oysaki ben orayı forumdan Dakikhost adından buldum ve sştelerini ziyaret ederk satın aldım neyse bunuda geçelim asıl sorunları alta bırakıyorum.)
4.Cep telefonuyla aramaktan inanın sadece dakik hostun bana tel faturası 25 ytl oldu

sonra dedim artık yeter yaa açmazsa açmasın site nereye kadar giderse

)
5.en son sitem Tam "4" gün kapalı kaldı ve ilginçtir aradığımda telefondaki arkadaş bana sanırım sunucumuza yoğun saldırılar var demekten bıkmış olacakki "sizin hostu aldığımızdan beri sunucularımıza bişeyler oldu sizin site yokken böle bişey yoktu" diyince dedim aha kabak benim başıma patlamadan tamam diyip kapıyım hemde fatura iyice kabarmasın dedim kapadım.
6.Ve bu gün sitem halen kapalı evet ne yazıkki kapalı ama ben alıştım artık

)
"Yanlız neye alışamadım biliyomusunuz halen forumlarda Teşekkür ederim Dakikhost teşekkürler bize verdiğin hizmetler için başlığı adında açılan konuları göremeye alışamadım gitti"
Ve son olarak söliyim arkadaşlar benim ne Dakikhost'la bi sorunum var nede bana bu hesabı satan Cihan beyle nede forumda övücü konular açıp benim buraya yönelmemi sağlayan sayın arkadaşlarla
Tekrar sölüyorum İNŞALLAH Dakik hostu övmek burda bana nasip olur AMİN çünkü 1 yıllık paramıda verdim hani Cihan beyle bunlarda ayrıya para iadeside zor

) Neyse şaka bi yana cidden çok kötü bi durum hesabım 40 gündür felan burda sanırım ve toplam sanırım 9 tam gün kapalı kaldı ve arada gitmelerde cabası inanın çok soğudum bu internet ortamından çok doldum ondan yazdım bu yazıyı birilerini kırdıysam özür dilerim ama bide beni düşünün ALLAH'a emanet olun...