SrcnCkr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak arkadaşım, php bilgin nedir, ne değildir sorgulamıyorum. Ben işimin karşılığı olarak bu fiyatı biçtim. Ben nasıl ki senin işlerini sorgulamıyorsam, sende sorgulama. Azda olsa PHP bilgin varken yazmak yerine konu açıyorsan işin farkındasın ama işi yokuşa sürüyorsun, yada ikinci paragrafta dile getirdiğim olaya ilk şahitlik yapmak, bu işte ilklerden olmak istiyorsun. Bana fiyat yüksek de geç.
20ytl'ye yapacak adam bulmuşsun hala pazarlık peşindesin. Sana şöyle bir teklif mi sunmamızı istiyorsun bilemiyorum. "Scripti yazayım üstünede 100ytl vereyim" nasıl uygun mu?
Benim, senin bütçen ile kesinlikle alakam yok. Dikkat ederseniz bütçenizi sormadım ve ilk teklifi verende bendim. Herhangi bir mesajdan zaten etkilenmem. Gerektiğinde 50-100ytllik tekliflerin altına 500'de yazarım. Hamal değilim, biri iş görecek diye saatlerimi harcayamam. Ben sadece gelen işi ölçer, biçer bir fiyat veririm. Anlaşmak zorunda değilim, referansa ise hiç ihtiyacım yok emin ol. Yeterince kendimi kanıtladığıma inanıyorum.
Kimi benim gibi düşünür, kimi ayrı. Fiyat aralığımın yüksek olduğunun farkındayım TR şartlarına göre. Ama şunuda bilin ki, size gelen mini rakamlardaki gibi baştan savma, edit, sağdan soldan kod bulma gibi işlemleri yapmam, oturur herşeyi kendim yazarım. Basit bir iş bile olsa ona özel sınıf yazarım. Projen için bir çok free script var, eminim ki bu teklifleri verenler bunları alıp editleyecektir. Ve siz bu adamı beğenecek, ileride hit projelerinizide bu adama vererek çöküş yaşacaksınız İşte o zaman sizi r10'daki hiçbir geliştirici kurtaramaz.

ya kardeşim polemiğe girmek istemiyorum ama o kodlayacak arkadaşa çamur atmanada sessiz kalamam.. Bilip bilmeden eminmiş gibi edit script falan... ben anlamayacakmıyım onun yazıp yazmadığını.. Hem o kadar basit biri değil.. Sokaktan değil referansla buldum..
sen 250 yazmışsın p.m den 200$ gibi teklifler geldi.. birisi 70 yazmış hemen teklifler o seviyeye iniyo.. Bu balta değilde nedir
hamal mamal hiç hoş değil....