ozk4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu olayı kendiniz için düşünmeyin sadece böyle her firma için açıyorlar.
hatırlıyorum 2 ay önce adtech böyledir diyen insanlar şimdi adtech ile çalışıyorlar yeri geliyor orayı bana savunuyorlar.
konu dışı olcak bişiler daha yazam.
insanlar sadece site açarak belirli bir ht yaparak para kazanılacağını zannediyorlar nitekim türk webmasterların hepsi nerdeyse öyle ondan dolayı 100 lerce 1 k 2k kazanan kişi yok.afflite sistemlerinde veya adsense den.
hit=para mantığı var.
yapılması gereken aslında iilk önce site açıp ona herhangi bir reklam almak değil.
ilk önce ne reklamı yayınlıcaksın.örnek arkadaslık. arkadaslık sitelerine ne tarz sitelerinden çok kişi gider.örnek vereyim müzik sitelerinden.arabesk müzik dinliyenlerden vs bunun bir analizini yapıp ona göre o sektörün reklamını yapıcaksın.
Seni tanımıyorum ancak doğru seyler yaziyorsun.

İnternet'ten para kazanmak icin doğru projeleri doğru zamanda hazırlamak gerekir, kendimi övmek gibi niyetim yok, ancak Türkiye'ye "video" kavramını sokanlardan biriyim ve bugün yarattığım marka arandığında Google'da ilk sıralarda cikmak icin seo yapan insanlar var, belki bu arkadaslarda bunlardan biri ancak karalamaya gelince devam işte