Shimaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğinize sağlık, lakin bilinen şeyler bunlar, Bilinmeyen çok şey var. Bunları kızdırıp pişirip önümüze sermeyin artık. Bilinmedik şeyler bulunmalı bunun araştırmaları içerisindeyim. Bundan daha başka algoritmalar kesinlikle var bunu bilin yeter...
Bu sizin yaptığınız biraz şansa kalmış bir olay, aynı tekniği yaptığım 3 site çıktı, aynı tekniği yaptığım 1 site çıkmadı önemli olan işte o 1 sitenin neden çıkmadığı demekki bunun sandbox boyutlarıda var. Artık bu bilindik şeyleri yapmak şansa kalmış peki ya şansı olmayan ve çıkmakta zorlanan diğer sitelerin algoritmaları nedir acaba bunu çözmek gerekiyor... Araştırmalarım sonucunda güzel bilgiler denenmiş ve taktire şayan bilgiler bulabilirsem sizlerle paylaşacağım.
Bu aralar sandbox, bomp gibi bir çok google'nin etkisiz düşürdüğü sitelerle uğraşıyorum ve aşırı bir uğraş denebilir. Şuan bilinmedik bir kaç tane olay çıktı önüme bakalım bunları çözebilirsek ne mutlu Türk insanına ....
Tekrar bilgilerin için sağol kardeş
Valla Kardeş İnşallah Dedigin Şeyleri Bulabilirsin. Ben Sadece Başımdan Geçenleri Paylaşmak İstedim Kullandıgım Yöntem Herkezin Kullandıgı Yönetem Eve Ama Bir Çok Kişi Sabırsız Davrandıgı İçin Başladıgı işi yarım bırakıyor Sonrada Sandbox`tan Çıkamıyorlar. Başladıkları İşi Bitirmelerini Öneririm Sonuca Varıyoruz Çünkü.
Google`deki Algoritmaları Çözebildikten Sonrada Google`nin Hiç Bir Özelligi Kalmaz ( Sen Çözsen Bile Kimseyle Paylaşma Deşifre Olmasın Başımız Yeni Algoritmalarla Derde Girmesin ) Çalışmalarında Başarılar Dilerim