deniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeter artık bir daha mesaj yazmıyacağım uzatmak istemediğim halde konuyu devam ettirmeyelim lütfen herkes okusun kendi yorumlasın yazılanları.
Bu bir..
iki.. Ben aranıza yeni geldim henüz paylaşmayı herkes bilgisi seviyesinde fırsat bulduğunda yapar paylaşım yapmadığıma bakmışsın ama daha iki üç günlük üye olduğumu görmemişsin insan bir merhaba der

Herkese merhaba ben geldim hadi hayırlı olsun
Deniz yeni geldiğinin farkındayım ancak çok heyecanlı gördüm seni.Benim kim olduğumu bilmiyorsun mesela bu şekilde konularda yorum yaparken hassas davran.R10 Da benden host alan 50-60 civarında insan vardır.Getirip tek tek burada kendi reklamımı yaptırmak istesem emin ol çok rahat yaparım.

Ayrıca orda bahsettiğin şahıs dikkat edersen Nick vermiş Herhangi bir hostignin ismini vermemiş?Bu nasıl reklam .

3.cüsü Yeterince kapasitemiz olduğunu düşünüyorum.Zaten yazılarında gülme smileyi kullandığın için pek söylediklerini kaile almıyorum.Ancak Senin adına bu yorumlarından ötürü üzgünüm.Bilmen gereken şey 180 üstü hosting 230 üstünde reseller barındıran 4 Dinamik sunucusu olan biri ile konuşmaktasın.

Ayrıca ben alınmıyorum benim takıldığım konu burda yazdığın ilk mesaj olan https://www.r10.net/218713-post18.html measjıdır.

Neyse Gerçekten Baydı bu muhabbet.Zaten konuyla uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan bir konuda birde yetmiyor gibi tartışıyorsun.

Yenisin ama böyle giderse eski olarak anılmazsın.

Saygılar.