Arkadaşlar belki ben olaya biraz farklı yaklaşacağım ..

Küçük çocugu olanlar bilir şimdi bizim yok Fakat yeğen 2 tane onlar hastalanınca daha doğrusu ateşleri çıkınca hararetleri yükseliyor ateşlerini düşürmek için nemli bir havlu ile Ateşlerini alırlar çocuklar rahatlardı..

Daha önce denediğim için yazıyorum diz üstü bilgisayarımda ve Harici hard diskimde denedim ve çözüm sonuç aldım..

Haric hardisk vardı 300 GB iki kez yakmıştık aşırı binmeden dolayı ; Sonra çözümü etrafına nemli havlu sarmakta buldum ve cihaz çok ısınıyordu ve ateşini düşürmüş oldum..

Not : harici hardisk etrafı metal kılıf taşıma kabı vardı o yüzden nemden etkilenmesi gibi bir durum yoktu.

Bu yöntemi eski model 4 GB 64 Ram sahip olduğum eski bir Siemens Marka dizüstü bilgisayarımda denedim ve sonuç aldım..
Sizde bu yöntemi deneyebilirsiniz tabi size kalmış cihazınızı yakabilirsiniz ayrıca o tehlikesi var.

2 Yıl önce görmüştüm masa üstü pc içerisine su sistemi konulmuş ve arabalardaki gibi radyotör görevi yapıyor ve devirdaym yapıyordu çok ilginçti tabi bu ama şu bir gerçek ki harareti almak gerekiyor fan vb. bir şekilde cihazlarda çok ısınıyor bu gerçek..