bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Isparta hakkında bir tek olumlu şey yazılabilir mi ? ; HAYIR. (:
Öğrenciye kitlerler her türlü. ( pazarlık bilmezler. )
Halkı kabadır. Esnaf bukalemun gibidir , kitleyeceği elemanı anında seçer.
Isparta polislerin kısmen sürgün yeri olduğundan memur arkadaşlar da artisttir , çok zıplarsan alırlar.
Alkol tüketimi öyle ortanın altında vasat denilebilecek seviyededir , yurt vs. yerleri dandiktir (: sadece kampüs karşısında Sabancının yurdu var o da KIZ YURDU (; diğer yerler hacı hoca tekke misalidir.
Başka ? Bar vs. arıyorsan zor bulursun öğrencinin takıldığı , tek amaç $ Ytl € £ kazanmak olduğundan 40 takla atarlar 3. dk satarlar..
Bi' çok kez üni'de okur iken stand açtık ( kitap satışı için ) SDÜ'de ve Antalya'dan 10'dan fazla okuyan arkadaşımın yanına gidip geldim bi' çok kez oradan biliyorum bu kadar şeyi..
Antalya yaz , sana hayatı tekrar öğreteyim (; Eskişehir filan cacık bizim buranın yanında.. Peh peh peh.. Denize nazır üniversite (;
ne çok biliyorsun Ben ıspartalıyım hiç bi esnafın kitlediğini vs. gibi bi durumlar görmedim. kaba dediğin insanlar türkiye ortalamasına göre daha kibarlar. ayrıca bi adres soruyorsun adamlara sen bulamayacaksın diye onların içine dert oluyor. benim hala okumakta olan akrabalarım var ve hepside memnun. güzel temiz bi şehir. anltalyaya 2 saat uzaklıkta. ayrıca antalyaya bile gerek yok kendi gölü var denize değişmem istasyon caddesinde çok kaliteli bar ve cafeler var. yaşanacak okunacak şehir. Hiç bi pahalılığını görmedim.