Merhabalar Öncelikle Hayırlı Satışlar

Bu hosting işinden, piyasasından az çok r10 sayesinde birşeyler öğrendim öğrenmeye çalışıyorum. Tabiri caizse bu işin tozunu yutmayı öğreniyorum. Şimdi bir zamanlar yine bu hosting bölümünde inanın kimin mesajıydı bilmiyorum ama birisi yine birilerine (imayla)burada hazır tezgahlarını kurmuşlar gemilerini yürütüyor lar demişti (keşke o mesajı bulabilsemde buraya ekleyebilseydim ) ki bu abimizin her mesajında nedense hep aynı kişi ya da kişiler tarafından sürekli baltalanıyor, alay konusu oluyor. Ya kendileri dc sahibi olmadığı için ya çekemedikleri için yada yaşam tarzları böyle olduğu için neyse kendi şahsi fikirleridir saygı duyuyorum.

Sercan abiyi ne tanırım ne gördüm nede alışverişim vardı sadece ikimizde Sakaryadayız. Nasip olmadı keşke birgün işyerine gitsemde görsem diye hep içimden geçiriyorum. Belki bu sektörde daha çok yeni, belki daha toy ama şundan eminim ki bugün günümüzün en kaliteli firmaları bir seferde en iyisi olmadı. Elbette teknik sorun yaşanır yanlış bilgi sahibi olunur buna da eyvallah. Yani bilgi ve tecrübe sahibi olmak için zaman gerekir diye düşünüyorum zamanla herşeyin rayına oturacağından da eminim ki Sakaryada böyle bir hizmeti veren sanırım ilk firma yada ben hiç duymadım.

Yani bir kampanya yapan adam bu işten ekmek yiyen, bu işin ticaretini yapan adamın ne olur konusunu baltalamayalım. (Bu kişi kim olursa olsun sadece sanet için söylemedim)

Sercan abi bir arkadaşın dediği gibi belki çok bilmişlik taslayabilir belki yanlış hesapda yapmış olabilir insanın sabrı da bir yere kadar.

Türkçe karater olayı tam bir efsane oda kişisel tercihidir yorum yapma hakkını kendimde görmüyorum. Bana da yakışmaz.

Yani daha bu işe yeni girişen bir adamın tabiri caizse düşene bir tekmede ben vurayım yerine elinden tutsak bu sektörde bir firmayı daha kazanmak, kazandırmak neden hiç işimize gelmiyor (hep beraber) ? Acaba ekmeğimi kimseyle paylaşmam ben mantığımı ? yoksa gerçekten daha faydalı bir firma kazanmak mı düşüncesindeyiz? buyrun hep beraber karar verelim

Biliyorum bu konuda yazdıklarım için bir sürü -rep gelir geleceğinden de eminim ki yarası olup gocunan arkadaşlar olacaktır onların canı sağolsun hiç umrumda da değil ama bu abimizin de konularının kirletilmesine gönlüm hiç razı değil

Sürç-ü lisan ettiysek affola