Kosanbit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne demek kendi meselesi? Arkadaşım şaka mı yapıyorsun? Burda bu işten ekmek yiyen bir sürü insan var. Biri çıkıp saçma sapan bilgilerle insanları kandıraca, bende susacam? Bu size mantıklı geliyor mu? Eğer ben bu işi yapmıyor olsaydım da aynı eleştiriyi getirirdim. Dürüst ticaret yapın, herkez alkışlasın. Burda yazı yazan arkadaşların çoğu işini layığıyla yapıyor. İşini hakkıyla yapan herkezi, rakibim olsa dahi alkışlarım. Bilişim sektörü büyük bir sektör. Kimse tek başına tüm piyasayı yönetemez. Bu sektördeki insanlar ne kadar başarılı olursa, sektör de o kadar büyür. Malesef Sanet gibi firmalar yüzünden insanlar bizle çalışmaktan korkuyor. Bu forumda bu tür başlıklar açıldığı sürece, ben eleştirmeye devam edecem.
Saçma Sapan Bilgi veriyorsa rica edilir. Düzeltilmesi söylenir.
Ama Kalkıp küçük görmek dalga geçmek ve diğer arkadaşın dediği gibi eğlenmek amaçlı konuyu farklı yönlere çekmek başkadır.

Siz Kaliteli bir firmasınız Koşanbit Kalitenizi bu konuyu eleştirerek değil ikaz ederek uyararak belli edersiniz. Şöyle bir r10 daki firmalara bakın kaçtanesi bu Sercan arkadaşımızın konusuna gelipde yorum yazmış.Şimdi onlar ekmeklerini savunmayan kişilermi yoksa benim kalitem zaten belli diyip köşesine çekilen firmalar mı?

Sanet ilk açıldığı zamanlar nixcon un kapanma döneminde fiyat araştırması yaparken rastladığım bir dc idi verdiği teklif piyasanın çok altında olduğu ve kendisinin hat kapasitesinin düşük olduğu dönemlerde teklifini kabul etmedik yeni açılan bir datacenter ne olduğu belli değil (malum halen belli değil) konuda sercan tapsin ı koruyor gözüküyor olsamda aslında siz eleştiri yapanlara birşeyleri anlatmaya çalışıyorum.

Kaliteli Hizmet veriyorsanız arkadaşlar Size yanlış ters gelen Bu tarz konularda konuyu açan kişiyi uyarırsınız hatalı olduğunu yazarsınız.

Kendisi Eğer değiştirmez ise mod arkadaşlara şikayet edersiniz sizin hakkınızı zaten savunurlar.

Sanet ile yaptığınız her tartşma sanet i 1 adım Düşürmez - 1 ADIM YÜKSELTİR.
Suçlu olsa bile sürekli konularına yazdığınız için suçlu duruma siz düşersiniz.
Benim Gibi Düşünen bir çok kişi olduğunu sanırıyorum bu forumda