trickster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkezin ekmeği kendine... Bu konu altına yazan insanların %70'i kaç insanın ekmeğini veriyor...
Birilerinin sürekli Türk sermayesi adı altında insanları dolandırması, müşterinin artık bu tarz insanlardan korkmakta ve artık her keze *********** gözüyle bakmakta...
Sayın Tapsin hangi kişiler yüzünden bu hale gelip bu işi yapmaya başladı?
Birileri doğru düzgün iş yapmadıkça sürekli sorunlar çıkıyor meydana...
Elinizde sermaya olduğunu sanıyorsunuz. 20-30makine alıp üzerine 100mbit hat bağlayacak para var diye sermayeniz olduğunu sanmayın.
Bu işi ciddi manada yapan firmalar o yatırdığınız paranın kat kat fazlasını bir haftada kazanıyor...
Ciddi firma değilse kendi bünyesinde kalsın. Herkes mükemmel olmak zorunda değil. Kalite mükemmel olanda kalsın. Adam 4 TB bandı garanti edicem diyorsa kendi meselesi. Müşteri - satıcı arasında kalan birşey.Edicem deyipte edemediyse Sanet için 5 adım geri çekilme mevzu olur.Sonuçta ne yapsa sizin aleyhinize değil kendi aleyhine. Kötü diyen çalışmaz olur biter.Siz Sanet'i kötü biliyorsunuz belki çalışmazsınız. Ama ben 4 aydır müşterisiyim. Kendi sorunlarım hariç 1 dk kesinti olmadı.Ben önerebildiğime öneriyorum. Kendi sunucularımı barındırıyorum. Bir çok kişiye buradan hizmet veriyorum. Sercan Tapsin'in müşterisinden ötürü arkadaşıyım. Aramızda çok mükemmel ticaret ilişkisi var. Kimse hiçbirşeyi yaşamadan bilemez. Yogurdun tadı kaymağından anlaşılmaz.Ben buradan Sanet Telekom müşteri adaylarının içini rahat tutmasını istiyorum. Sercan Tapsin işini düzgün yaptığını savunuyorum. Kefilide benim.