SNC'lerden birini ben kullanıyorum. (SNC-rs154). Kimseye gösterme zorunlugu olduğunuda zannetmıyorum sonucta benım sunucularımda orada mevcut.
Neyin varlığını tartışıyorsunuz işini düzgün yapıyor yapmıyor. Kendi artısı. Forumda moderatör'ün kankası , moderatorun dostu nede olsa işi hallederim Sanet'i yoke derim düşüncesi olan insanlarıda biliyoruz. Fatura kesiyorum deyip kesmeyip %18 KDV alan adamları yeri göğe sığdıramıyorsunuz. Sonuçta Türk sermayesi , amacını açık şekilde yazmış. Kar etmesem bile sermayem olucak diye belirtmiş. Burada sizi tedirgin eden nedir ki ? Her konuya sabit kişiler geliyor ortalığı karıştırıyor , moderatör arkadaşı geliyor "Tapsin"'i banlıyor. Tapsin yeniden konu açıyor anında eleştiriler. Amaçlar nedir ki ? Güya Tapsin'in iyiliği için miş vs. Bunları kendinize anlatın kendiniz inanın. 1 ekmek daha fazla yemek için başkasının ekmeğine el uzatmayın. Madem kötü diyorsunuz , bırakın yazmayın müşterileri gelsin denesin şikayeti olan açsın şikayet konusunu.
Herkezin ekmeği kendine... Bu konu altına yazan insanların %70'i kaç insanın ekmeğini veriyor...
Birilerinin sürekli Türk sermayesi adı altında insanları dolandırması, müşterinin artık bu tarz insanlardan korkmakta ve artık her keze *********** gözüyle bakmakta...
Sayın Tapsin hangi kişiler yüzünden bu hale gelip bu işi yapmaya başladı?
Birileri doğru düzgün iş yapmadıkça sürekli sorunlar çıkıyor meydana...
Elinizde sermaya olduğunu sanıyorsunuz. 20-30makine alıp üzerine 100mbit hat bağlayacak para var diye sermayeniz olduğunu sanmayın.
Bu işi ciddi manada yapan firmalar o yatırdığınız paranın kat kat fazlasını bir haftada kazanıyor...