trickster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne stilin önemli burdaki kişiler için, ne sen, nede başka bir şeyin...
Eğer yaptığın işe çok güveniyorsan veri merkezinde ne var ise göster...
Kabinlerini ve içindekilerini göster, soğutma sistemini göster, upslerin, jeneratörlerini, yangın söndürmeyi tüp ile yapmıyorsanız fm-200 gaz sisteminizi vs vs...
Gerçi bahsetmiş olduğun SNC sunucularıda görmek isteyenler çıkar... İçini-dışını...
Tabi var ise...
Yabancılar göstermiyor dimi? Gösteriyor... 1Gbit port mu diyor? Evet veriyor...
Zamanında yaşamış olduğunuz sorunlar, herkezin siz ve size sorun yaşatanlar gibi olduğunu sanmanıza neden oluyor sanırım...
Neyse iyi geceler; Canı sıkılıp, eğlenmek için burda mesaj yazan arkadaşlara... Fazla geç kalmayın sabah 9 iş başı

SNC'lerden birini ben kullanıyorum. (SNC-rs154). Kimseye gösterme zorunlugu olduğunuda zannetmıyorum sonucta benım sunucularımda orada mevcut.

Neyin varlığını tartışıyorsunuz işini düzgün yapıyor yapmıyor. Kendi artısı. Forumda moderatör'ün kankası , moderatorun dostu nede olsa işi hallederim Sanet'i yoke derim düşüncesi olan insanlarıda biliyoruz. Fatura kesiyorum deyip kesmeyip %18 KDV alan adamları yeri göğe sığdıramıyorsunuz. Sonuçta Türk sermayesi , amacını açık şekilde yazmış. Kar etmesem bile sermayem olucak diye belirtmiş. Burada sizi tedirgin eden nedir ki ? Her konuya sabit kişiler geliyor ortalığı karıştırıyor , moderatör arkadaşı geliyor "Tapsin"'i banlıyor. Tapsin yeniden konu açıyor anında eleştiriler. Amaçlar nedir ki ? Güya Tapsin'in iyiliği için miş vs. Bunları kendinize anlatın kendiniz inanın. 1 ekmek daha fazla yemek için başkasının ekmeğine el uzatmayın. Madem kötü diyorsunuz , bırakın yazmayın müşterileri gelsin denesin şikayeti olan açsın şikayet konusunu.