Burda konunun nesi yanlis bilgilendirme solermisiniz ?
Verdigim bilgilerin hangisi yalan ? Once onu aciklayin. ?
Sonra bana deyinki yanlis bilgilendirme var..
Ne demek arkadaşım size ne ? Burası sizin yazıhaneye benzemez, elbette sorulur ! Kendinize gelin.
Gördüğüm şeye taökılırım, hatta istediğim şeye takılırım istemediğime takılmam.
Burada laf ebeliği ile satış yapmaya çalışıyorsanız takılırım. Üstelik sizin konunuza ilk defa giriyorum bu 1, adam gibi sordum ve sorma şeklimden sadece doğru bir açıklama beklediğim belli bu 2. Ancak sizin vereceğiniz doğru bir cevap olmadığı için tüm soruları saldırganlık olarak almak ve açtığınız konuyu kendi malınız sanmak anlaşılabilir bir durum. Tabi bu durumda verdiğiniz cevapların şeklini de anlayabiliyoruz ama bu cevaplar r10'a gelmez.
Buraya konu açılıyorsa, mantık çerçevesinde istediğimi sorarım, herkes sorabilir. Siz kendi yazıhanenize gelenleri "alıcı mısın" diye ayırabilirsiniz, burada ayıramazsınız. Kurallar çerçevesinde herkes malınız hakkında sorabilir.
Burası istediğiniz gibi cirit atacağınız bir yer değil, burada bilenler de var ! Ayrıca bu tür yanlış bilgilendirmeler devam ederse burada konu da açamazsınız, şimdiden söyleyeyim.
Bu nasıl bir ticarettir Allah aşkına ? Ben potansiyel müşteriyim yahu, 10 tane sunucum var tamamı kendi şirketimize ait. Dün nixcon'da bugün marstayım, yarın başka bir yerde de olabilir. Neticede her verimerkezi için potansiyel müşteriyim ve Sant'e bir soru soruyorum, Sanet'in hoşuna gitmiyor ya da çevirmek zorunda kalıyor diye beni kapı dışarı ediyor, sorma etme, sana ne diyor, beni "neyin mücadelesini veriyorsun" diye itham ediyor. Bu nasıl iştir, nasıl zihniyettir.
Evet geç de olsa tarzı kesin olarak anladık.