felix59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle merhaba, yükseltilecek site, emlak firmasına mı ait yoksa, emlakçılar için ilan,tanıtım vb. bir sitemi? Eğer 2. seçenekse seocudan çok güzel bir siteye (ilk 4 e bakarsan hepsi kullanışlı, yönetim panelleri iyi derecede) ihtiyacın olan biraz reklam yapman emlakçılara mail atabilirsin (komple sistemin çalıştığı zaman), onlarda gelip üye olurlar.(maks. 6 ay içinde ilk 10 da olursun) Ben yaklaşık 6 aydır "emlak" ve onunla ilgili kelimelere bakıyorum (günde 4-5 saat) emin ol gerçekten zor bir şey istiyorsun.İstediğin sadece 1 seo işlemi değil, site yönetimi. Ama sanırım senin istediğin emlak firmasını yükseltmek bu ara 5-6 adet firma SEO cu arıyordu 2-3 aydır.(Emlak firmasını yükseltmek kat ve kat daha zor) inşallah istediğin gibi bir seo cu bulursun.Çünkü 6 aydır emlak işlerine bakıyorum, mail atıpta üye olduğum sonra 2 günde silinen çok site gördüm hem firma, hem ilan yayınlama vb. sitelerde adamlar 2 gün içerisinde göçüyor sistemleri.
// dipnot - konu dışı aç
ben sadece bir emlak firmasının web sitesi ile ilgili işlerini yapıyorum.6-7 aydır gördüğüm tek nokta ise arz ile talebin buluşamamasıdır.Sözde emlak sitesi yapmışlar her yer google reklamı, yeni açılmış site adam sizden 600 ytl istiyor (sebep çok büyüyeceklermiş), ve buraya sığdıramayacağım birçok şey.Benzer şeyler firmalar içinde geçerli...
// dipnot - konu kapat

tamamen katılıyorum iyi yazı