Benim bildiğim beni belli bir yere kadar idare ediyor. O arkadaşın sitesi en uzun süre açık tutan da benim. Kendisi hala benden iyi hosting bulabilmiş değil. Orada boş boş konuşmuş. Diğeri de boş boş konuşmuş. Ayrıca diyelim sizin bilgisayarınızda 1 trojan var ve makinan bu sebepten ötürü köle makina. Birisi de irc sunucu üzerinden sizin makinanızı yönetiyor. Sonuçta sizin bir ip niz var. Başka ne olabilir? Sizin ip niz engellendikten sonra bir şey yapamazsınız. Sizin gibi 10.000 kişi de engellenirse sorun kalmaz. Fakat sayı ne kadar yüksek olursa firewall o kadar kötü çalışır makina o kadar hasar alır ve kitlenir. Sonuçta büyük saldırı karşısında bir şey yapmak çözüm değil. Fakat normal büyüklükte çoğu saldırı engellenebilir.
Kendine güvenen elazığlı arkadaş. Gönder bakalım ne istek göndereceksin merak ettim. İsteyenin 1 yüzü kara ne de olsa. Kendine bu kadar güvenme bence.
Özene bezene uzun mesaj yazmıştım olayı kavraman için , son satırdaki " gönder bakalım istek peh " mesajını görünce vazgeçtim . Daha yiyeceğin çoook fırın ekmek var.