arkadaslar konuyu nereye acacagımı bilmedigimden buraya yazıyorum ben dün bir arkadastan reklam aldım r10da bir kac kişiye borcum vardı onları kapatacaktım neyse reklam yabancı idi hiç arastırmadım video sitesine acılıyordu reklam neyse aldık ekledik kodu ve bir arkadasdan tine reklam aldım onunda reklamını ekledim ve arkadasın pc sine vürüs bulastı arastırıyor ve benim site üzerinde geldigini anlıyoruz 48 adet vürüs bulasmıs ve bu vurus pc ye sızıyor banka bilgilerinizi karsı tarafa veriyor ve hersey berbatlasıyor suan gercekten sinirliyim benim dikkatsizligim yüzünden bir cok kişinin bası yanacaktı ve sahıs bana 3 sitede gösterdi reklam örnegini ve bu 3 sitede türk sitesi idi arkadaslar böyle seylere dikkat ederseniz sevinirim suan anlamadıgım birsebepten msn konusmasını bulamıyorum ama sahıs sabah damlar reklamı neden kaldırdın diye msn adresinide ekliyecegim bu sahısın yaptıgı resmen hırsızlıktır hakkında suc duyurusunda bulunacaktır
bu sahıs suan da yüksek fiyatlar ile reklam veriyor splash reklam olarak veriyor ve sitenize giren sahsa günde bir kere acılıyor ve tıklandıgında rus bir video sitesine gidiyor suan sinirliyim ama yarın sahıs benimle irtibata gecince sizi daha cok bilgilendirecegim sadece sunu belirteyim reklam hakkında koyu mavi siyah karısımı içinde rusca yazan 60 a 20 bir reklam

SAKIN BU ADRESEDE GİRMEYİN SİTE FUL ZARAR eklememmin sebebi verdigi kod bu adresin

pop.ringocenter.com/