2 hafta önce istanbul'2da araba kiralamıştım. Arkadaşın düğünü vardı. Neyse düğün bitti 12 gibi. Bizde 3 arkadaş öyle geziyoruz istanbulda. Önce sarıyer tarafına doğru gittik, çevirme vardı. Hemen emniyet kemerlerini falan taktık. Polis istedi ehliyet ruhsat. Verdim, sordu alkol aldık mı diye. Dedim yok memur bey, ne alkolu. Tamam dedi, gidebilirsin. Neyse orayı dolaştık eminönü taraflarına geldik, orada da 2.çevirme. Hemen taktık emniyet kemerlerini. Ehliyet ruhsat, verdim. Alkol var mı Muhammed bey dedi. Yok Allah'a şükür kullanmıyoruz dedim. Tamam iyi dedi. Gidebilirsiniz.
Neyse devam ediyoruz, gece saat 3 falan avcılar'da arkadaşın evi var. Ona baskına gidiyoruz. Tam avcılar'a girişte 3.çevirme. Tabi hemen emniyet kemerlerini takmaya çalıştık, benim kemer takılmadı, arkadaki arkadaş tutuyo benim kemeri

Neyse memur bey geldi. Ehliyet-ruhsat hazır duruyor zaten bende. Alkol aldık mı dedi. Haşa kullanmıyorum dedim. Zaten 2 yerde daha çevirmeye denk geldik dedim. Nereleri dedi. Dedim sarıyer ve eyüp. Ha tamam o zaman gidebilirsiniz dedi

Yani istanbul polisi çok sıkı. Birde bu polislerin bana karşı özel garezleri mi vardır nedir. Geçen sene 4 ayda 32 puan toplamıştım
Ben de 2008 de bolca puan topladım, bu puanları nerelerde harcayabiliriz bir fikrin var mı