LiteSpeed'de attacklara karşı sunucunun ve hattın gücünün yettiği kadar ayakta tutma mantıgı vardır.cpu'yu yorması gibi bi durum yok. GET saldırısı hariç

bide LS'in bir avantajıda sitelerin hızlı açılması. yoksa ddos'a karşı bi önlem göremedim ben kullandıgım kadarı ile.
e zaten önlem dediğimiz o kapıya çıkıyor aldığım saldırılarda siteler açılıyorsa o anlık benim için litespeed önlem almıştır demek binbir çeşit saldırı var ama şu anda piyasadaki botçuların saldırılarının %70 ini önlüyor 200 mbite kadar yaptığımız testlerde olumlu sonuçlar aldık ama daha bilmediğimiz çok saldırı tipi var örneğin geçen forumdan bir arkadaş denemek istedi juno.c nin kodlarıyla oynamış ve bana saniyede 300.000 istek gönderip sunucunu kitleyebilirim dedi litespeed; juno ve türevi saldırıları önleyebildiği için etkisi olmaz diye düşünürken arkadaş denemeye başladı ve anlık 270.000 istek gördüm ve ethernet kartı kitlendi arkadaş saldırıyı kesmesine rağmen makina kendine gelmedi reboot atmak zorunda kaldık yani anlatmak istediğim litespeed piyasadaki çoğu bilenen syn flood saldırılarına karşı iyi bir makina ve geniş hatla karşı koyabiliyor ama limitler dahilinde yeni saldırı tipleri için ise geliştirilmesi şart
saygılar