Bende düşünüyorum aslında devir olayını.Ama sebebi kazanıp kazanmama veya sorunlar vs. değil.
Piyasa öyle bir hal aldı ki artık neredeyse herkes satış yapmak için kampanya yapmaya bizlerin 50-100 ytl olarak sattığı paketleri kampanya adı altında 35-50 YTL'ye satmaya başladı.Normalde zaten hostingden fazla bir kâr elde edebilen olduğunu zannetmiyorum.Hatta ilk zamanlar bırakın kâr etmeyi, ugraştıgınız zamanlar,uykusuz kaldığınız geceler yanıza kâr kalıyor.
Kısacası bu iş tek başına ve sadece hosting satışlarıyla idare edilebilecek bir iş değil.Hosting işi ile başlayanlar zaten kısa bir süre sonra vps,dedicated satışlarınada başlıyor.Gittikçe işler ağırlaşıyor ve kurumsallaşma yoluna gitmeyip kendim idare edebilirim diyenler kısa bir süre sonra pes edip devretmeye çalışıyor.
Benim gibi düşünen veya durumu benim gibi olan kaç kişi vardır forumda bilmem fakat şu an bilgisayar donanım ve yazılım + hosting satışı yapmama ragmen donanımdan daha fazla kazanıyorum ve hosting kadar zahmetli olmuyor açıkcası.
Dökün sizde içinizi
Not : Aldığım duyumlara göre faaliyet belgesi için son tarih 24 temmuz olmayacak dahada uzatılacakmış,doğrudur bencede