nbbh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Terbiyesizlik yapma , kimin parasını haram etmişiz.Haram etsek burda olamazdık hala.

Senin söylediğin bu laf ağır bir laftır.Hizmet alıpta hizmetini durduk yere bitirdiğimiz kimse yoktur.

Müşterilere her zaman olduğunca fazladan hizmet vermeye çalışmışızdır.

Bilgin yok birşeyin yok gelipte sap sap konuşma
terbiyesiz olan sensin bi daha mesaj yazmıycam demiştim ama kendimi tutamıyorum, yok tutuyorum yoksa şimdi çok şey söylerdim..5 dk da sana 10 kişi bulurum senin yüzünden mağdur olan.parayı al kaç, host kapansın umrunda olmasın, kimse cevap vermesin.sadece parayı alana kadar.
ağır laf olduğunu biliyorum ama bu kelime söylenmek için var, hakedene söylenir.
müşterilere evet her zaman fazla hizmet verdin, hostun kapandı dedin 1 ay benden bedava mağdursun diye ama bırak 1 ay bedavayı 2 gün üst üste açıldığını görmedim, bak o konuda haklsın ama
senin gibilere çok laf yetiştirdim benle s.d.k yarışına girişme, senin çok şeyin var 1 tane sunucun var helal olsun ,her sunucusu olan adam olsa..o sunucuda keşke açılsa...yüzsüz herif, siten folloş oldu hacklene hacklene kapadın şimdi expo mudur nedir onu açtın yakında onuda batırırsın..sen o paraları rahatça ye şimdi e mi ?