Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dr.Wave bunu geçen yıl söylüyordu yapacam diye hala icraatını göremedik
Güzel proje,emeği geçenlere teşekkürler.

Evet geçen yıl her saatim vmware kasmakla geçerdi ki müşterilik zamanlarında vardı aklımda bunun mantığı . Fakat bir yılda hizmet çapını epey bir büyütüp Denizli-İzmir ve Ege taraflı yer sağlayıcıların %60 ı ile ortak bir çalışma alanamız doğdu diyebiliriz Artık vmware kasamıyorum Onur vaktim o kadar boş vakit bulamıyorum hiçbir zaman. Ama şöyle oturup 1 ayımı ekibimle birlikte ayırınca ASP den anlamam, bir PHP olarak çok güzel ve sağlam bir sistem sunabileceğimize inanıyorum . Ama o kadar boş vaktim olsa ücretsiz sunardım zaten aklıda da geçen yıl böyle birşey vardı biliyorsun.

Şu an Harun bey yada Ersin bey için ücretsiz sunulacak birşey değil. Epeydir üzerlerinde çalışılıyorlar ve güzel de olmuş epey. Bunu Harun söylemese fark bile etmeyecektim ki epey önce açılmış konu

Ben biraz eski kafayımdır vmware'e yakışmaz panel falan

Güzel iş tebrikler. Ama açık kaynaktanda biraz vmware sistemi çözdüğünüz takdirde halledebilirsiniz. Fakat bu kadar sağlam olur mu size kalmış. Eğer bir bilgiye sahip değil, vps işinde ilerlediyseniz kesinlikle bu hazır sistemi alın derim yükünüz hafifler.