Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba,
Bir müsterim için altyapısını olusturduğum firma rehberi için site ekletmem gerekiyor. Benim çok zamanım gidecek, bu yüzden sizden yardım istedim.
- Elimde .xls,.doc gibi bir döküman yok. En büyük yardımcınız Google olacaktır bu konuda. Çok rahat bulacağınızdan emin olun.
- Toplamda girmeniz gereken ~9-10 alan bulunmaktadır. Bunlar da kısa kısa zaten. Adres, telefon gibi alanları aynen girmeniz problem olmaz; fakat açıklama kısmını yeniden yazmanız gerekiyor.
- Altyapıyı tamamladım fakat henüz o kadar test etmedim. Bu yüzden sistemi mahvetmeyecek birisi olursa sevinirim.
- Gizlilik çok önemlidir. Bu yüzden lütfen sadece özel mesaj ile iletisim kurunuz.
- Lütfen ekleyeceğiniz her 250 firma için teklif veriniz. Müsteri isteğine göre parça parça çalısabiliriz.
- Ödemeler sadece "PAYPAL" ile yapılacaktır. Ilk önce ekleme isini yaparsınız, ardından ödemeyi yaparım. Eklediğiniz firmaların açıklamalarını rasgele kontrol edeceğim Google'ı kullanarak. Eğer aynen girildiğini görürsem ödeme yapmam. Bununla beraber çok memnun kalırsam daha fazlasını da öderim sorun değil, yeter ki yapacağınız is bastan savma olmasın. Özel mesajlarınızı bekliyorum.