Dün bi problemim oldu benimde. Ama benden kaynaklanıyormuş. Araştırdım biraz internette ama bilgi bulamadım yaptığım şeyler hakkında. Birazda bilgisizdim o konuda. Telefon açtım 2 dakikada yardımcı oldular. Diğer bir konuda ticket açtım. 2 dakikada geri dönüş yaptılar. Şimdi herşey sorunsuz çalışıyor. Müşteriye özen gösteriyorlar.
Kral-Oyun, üst kısımda bi arkadaş yazmış. Sistemi yeniliyorlar. Daha sistemleri yerine oturmadı. Bu sebeple böyle olmuş olabilir demiş. Bakmakla anlamak farklı. Hep aynı telden gidiyorsun. Biraz okuduklarını düşün ne yazıyor bu adamlar de. Sistem yenilenirken bazı işlemler çalışmayabilir. Ödemenizi geri göndereceğiz demişler. Daha ne desinler. Ne bekliyorsun. Bi yeri bu kadar kolay kötülemeyin. Amaç 10$'sa p.m ile paypal adresini yaz, ben gönderirim.
Unutmaki kimse senin 10$ ınla ne zengin olur, ne de 10$ geri gönderse fakir olur. Bunu unutma, milletin ismini güvenilir hale getirmek için yıllarca uğraştığını unutmayınız.
Mesela 6 ay önce servageden host almıştım. 6 aylık peşin alıyor. 2. gün suspend etti sitemi bende bir daha girmedim. meğersem host renew'deymiş. Karttan 35€ tarzında birşey otomatik çekilmiş. 51$'a godaddy den vps aldım. çalıştıramadım kapattım. geri ödemede yok hiç birinde. adamlar laftanda anlamıyor. 1 satır mesaj yazıyorsun 3 sayfa makale yolluyorlar. Sana yine adamlar söylemişler. Olayları büyütmeye gerek yok.