yucin, PM'deki mesajda dedim ki bu adamda var galiba birşeyler. konuya girdim yok yok kesinlikle var bu adamda birşey dedim. Semte göre kimse fiyat vermez. Bahsettiğiniz scriptide zaten 3-5 haftadan önce yazan kişide bir ton açık verir.
Eee arkadaşlar bu durumları buralara getiren biziz. suçlu yucin yada diğer iş verenler değil. 500-600 liralık scriptlere kalkıp 50-100 arası rakam verirlerse olacağı bu piyasanın. Bir müşterim geldi çok hoş tasarım + script max bütçem 300 diyor. kendi çalıştığım grafikerler var ağır işleri onlara yaptırıyorum ki profesyonel olsun herşey. şimdi ben 100-150ytl'sini grafikere vereceğim 2 haftamı alacak iş için 150ytlye anlaşmam mümkün değil.
piyasa öldü, ölüyor. üniversiteliler, işe yeni başlayan junior php'ciler 50-100 arası rakam verdikçe herkes bu tip fiyatlardan kaçacaktır. Sanmayın ki sıfırdan yazıyorlar

tüm fonksiyonlarını google'da arasanız belki değişken adları bile aynıdır.
yucin son olarak; eğer sen hergün takım elbise giyen insan olsaydın 5.000$ vermesende zaten aynı sürede kullanacağın takım elbiselerine toplam maaliyetin 5.000$ olacak. bugün fiyattan kaçarsın, 3 gün sonra burada "script editleme" diye konu açarsan vallahi hiç şaşırmam. biz çok yaşadık bunları, halende yaşıyoruz. benim hiçbir müşterim burada benim yaptığım script için eklenti yazımı başlığı açmamıştır, ben bu işten ekmek yedikçe açmayacaktırda. gerekirse işim varsa erteler 2 ay sonra bedava yaparım ama o kod bloklarında benden başka kimsenin kodu olmaz.
eğer sen bu işi 75liraya ve 3 haftadan önce teslim edecek birini bulursan bana PM at, ben ona 50 tane yaptırayım ama başında durup kodları kendimi yazıyor göreyim. halen SELECT * kullanan kişilerle iş yapıyorsanız ben sana baştan söyleyeyim hiç gitme onlara.