ilk başta şunu söylemek isterim amacım firmayı karalamak değildir 01 $ dan zenginde olmam ama şunu söyliyim ben eğer sitemde adtech reklamlarını yayınlıyorsam programında sorunsuz şekilde çalışmasını isterim bu mesajımda sadece gözüme çarpan şeyi söylicem + kimseyede inandırmak zorunda değilim ama çok istiyen olursa ekran görüntüsü çekecem.Sırf Bu Sorun Yüzünden Adtech'den Soğuyorum ve Bu Soruna Çare Bulunmazsa Reklamları Kaldırmayı Düşünüyorum Tabi Tek Benle Batmaz Bu Şirket Sadece Bu Konuda Mağduriyetimi Paylaşıyorum..

Konum Şu.

1 Tık Geliyor 01 $ Olarak Sayıyor 2.Tık Geliyor Raporlar Bölümünde 2 tık olarak gösteriyor ama erken ödeme talebinde alacağım para artmıyor

en açıklayıcı örnek şu 1 tık geliyor erken ödeme talebine bakıyorum diyelim param 1 iken 2 oluyor 2.tık geliyor raporlar bölümünde 2.tıkı gösteriyor ama erken ödeme bölümüne bakdığım zaman param 1 de kalıyor yani 2 olarak artmıyor 3.tık geliyor tıkı sayıyor param artıyor raporlar bölümünde 3 tık gösteriyor 4.tık geliyor saymıyor ama hala raporlar bölümünde tıklandığını gösteriyor böyle uzayıp devam ediyor..

acaba programdamı sorun var ? bunu çok merak ediyorum yoksa adtech yetkileleri bunun farkında olupda bilerekmi kapatmıyorlar böyle bi sorunu ? amacım adtech yetkilelerini karalamak yada firmayı karalamak değil sadece bu sorunun giderilmisini istiyorum..

bu arada konuya lütfen cevap yazcaklar konuya cevap yazsın yok sende bi sorun olabilir deyip konuyu geyiğe çevircekler yazmasın..