şöyle anlatabilirim markum dan aldıgım win. hostingimde asp ziyaretçi defteri ve iletişim formu kayıtları tutabiliyorum ve kontrol edebiliyorum .fakat başka bir sunucu dan alınan (linux) hosting plesk panel kullanılıyor asp desteklemesine rağmen db lere izin vermeme karşılık ziyaretçi kayıtları ve iletişim formu kayıtları tutamıyorum.mesajı yzıp gönderiyorum içindeki db ye kaydediliyor onay bekleyen diye yazıyor fakat ben örnek onur_defter/giris.asp ye girip kaydedilen msj ları okuyamıyorum onay veremiyorum yani plesk panelli linux destekleyende kayıt tutamıyorum fkat windows serverda c panel sistemi kullanan hostingde tutuyorum bunun sebebi nedir scriptlerimde bir sorun yok olsa diğer serverlarda çalışmaz. artı şu hatayı alıyorum:
tasarladıgım web
Ynetici Paneli
bu linke girip yazılan msjları onaylamam için yani kısacası kontrol etmem için şifremi yazıp giriyorum ve
Ynetici Paneli linki altında ;
500 Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
--------------------------------------------------------------------------------
Web Server at hakanca.com
bu uyarıgeliyor iletişim formuna da aynı yöntemle ulaşamaya çalıştıgımda aynı hata ziyaretçi defterinde de ? nedir sizce sorun?
plesk panel ilk defa kullanyorum acaba atladıgım bir yer mi var:S?