iste ben o klasiklerden degilim
Once phpBB kullandim, sarmadi vB kullandim, lisansi satip IPB aldim...
Farklar?

vB'nin admin paneline giirnce kayboluyordum, coook karisik. IPB ise cocuk oyuncagi ve istedigini kolayca yapabiliyorsun.
Evet, yine IPB ilk olarak baslatti BLOG, GALLERI ve DOWNLOAD sistemini ve yine vB caldi
Ve 1bucuk ay once cikan IPB'nin yeni blog versiyonu ile daha da kisisellestirilebilir oldu, resmen gercek bir BLOG oldu ve artik CSS'ler ise gorebiliyor. isterseniz size WORDPRESS'ten bile daha iyi dizayn edilmis CUSTOM bir IPB BLOG temasi gosterebilirim, Bu IPB OLAMAZ diyebilirsiniz

Ayrica dedigim gibi IPB su anki profili 1bucuk senedir kullanirken, yine vB yapti yapacagini ama yine bakiyorum burada da profil bolumu cok karisik olmus. Bu da bir vB klasikligi Eskisi daha iyiydi. Su an ne nerede bilinmiyor ve bir iki bolum birbirine benziyor, ayni bilgiler var...

ve sanirim Siz hala vB uye panelinde vB sitesinde giriyorsunuz degil mi? Bir de o zahmete giriyorsunuz yani ?

IPB ise aylar once cikardigi 2.3 versiyonu ile artik ADMIN panelinden direkt olarak UYE Panelinize girip bilet acabiliyor, IPB yetkilileri ile yazisabiliyor ve lisansli urunleri satin alabiliyorsunuz, evet Forumun ADMIN paneli icine entegre edilmis, yanlis duymadiniz

ve IPB 3ay icinde v3 cikaracak ve vB'nin bu 3.7x versiyonu oncesi gibi yine sollayacak vB'yi. Super ozellikler geliyor, saysam buraya sigmaz. Artik 3ay sonra vB, 40firin ekmek yese de vB'yi gecemeyecek. Bence acele edin