ilkay adlı üyeden alıntı:
Bir gençlik yetişiyor ama kayıp birt gençlik yetişiyor farkında değiliz. Yine evvelden bu konuyu sevdiğim tarih hocası ile tartışıyorum dediği söz aynen şu oluyor bana "bu kuşağı yok sayacağız" dedim hocam tama yok sayalım da am bu kuşak benimle birlikte geliyor alttan altan ve onlarla yaşlanacağım nasıl yok sayacağız diyorum ve cevabını ne yazık ki alamıyorum... Velhasıl ben Türkiye adına Tv deki "Kurtlar vadisinden, Hayvanlar çiftliğinden, Semra'dan , Biri bizi gagalıyordan... " Korkuyorum üstad...
selam, (bu arada bu forumdaki ilk mesajım herkese selam) dediğin gibi bir nesil boş, bilgisiz ve cahil yetişiyor, yalnız bence bur bir başlangıç, popüler kültürle yoğrulmuş basit insanların sayısı her gün artıyor, yabancı müzik dinlemeyi entellektüellik sanan, kendilerini garip hallere sokarak farklı olduklarını düşünen binlerce basit insan var, zaten son günlerde çok karmaşık duygular içindeyim bu açıdan, bilenler bilirler oldukça milliyetçiyimdir, hatta aşırı uçlarda, fakat benim savunduğum özelliklerin (zeka olarak üstünlük v.s) artık pek fazla kimsede olmadığını görüyorum, benim savunduğum Türk tipi bu insanlar değil ki, e ben kimin milliyetçisiyim o zaman? işte burada kafam karışıyor, neyse bunlar karmaşık konular, ingilizlere gelelim, başta çok üzüldüm diyemem ama işyerimdeki ingilizlerin suratlarındaki o ifadeyi gördükten sonra bazı şeyleri daha iyi anladım, bizim ülkemizde de binlerce insan onların yarattığı terörden öldü ama eminim onlar benim hissettiğimi hissetmediler, çünkü ingilizler modern dünyanın barbar toplumudur.