Gazikentli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu nerden nereye gelmiş ilgiyle izliyorum tamda bu siteye basvuru yapacaktım sonucu merak ediyorum. mesela üyelik basına para veriyorsunuz hocam bende diledigim gibi reklam yaparim sonucta reklamı yapan benim ve ben paramı bilirim yada yaptırdıgım tüm üyeleri sildiririm olur biter yani sitemin büyük bi kısmında uzunca bi süre kalmışsa bu reklam yer işgal etmiştir ve okadar üye olduktan sonra gelipte bana banneriniz aykırı paranızı ödemiyorum derseniz ne kadar etik olur sizce? madem bu işi yapıyorsunuz kontrol etmekte sizin elinizde ilk başlarda kontrol edebilirdiniz mesela okadar üye olmus arkadas 108ytL parası birikmiş siz vazgecin diyorsunuz ilginc..
Arkadasım insanlar seviyorlar topic kirliliğini ve laf ebeliği yapmayı bu sistemi düzgün sekilde kullanıp binlerce YTL alan kisiler var, arkadasın hile yaptığı
reklam formatlarından bariz ortada, zorunlu üyelik yaptırıyor, ayrıca sistem su anda 2 günde bir kontrol ediliyor ve ödemeler gonderiliyor.

Edit: dilediğim gibi üye yaparım demisin, dilediğin gibi üye yapamazsın işte o uyelerin tamamı cop siteye bile ugramıyorlar örnek verecek olursam video'yu sansursuz izlemek icin hemen tıkla üye ol insanları kandırmak ve yönlendirmektir, bu adam benim siteme video izlemek icin uye oluyor bu sahtekarlıktır, ben bu üyelerin parasını ödemem, Google Adsense en basiti "sitemize destek olmak icin reklamlara tıklayın" yazısına izin veriyor mu vermiyor. insanları kandırarak cesitli maniplasyon ve yönlendirmelere üyelik yapanlar bizden ödeme alamaz, zaten bu tip mantıkla hareket eden kendini webmaster sanan coluk cocuk yüzünden Türk interneti çöplüğe döndü. işini düzgün yapanda her zaman her şartda ödemesini kesintisiz alir.