Arkadaşlar bildiğiniz gibi VMWare üzerinden VDS satışı yapan satıcıların en büyük dertleri herhangi bir durumda restart için müşterinin kendilerine ulaşma zorunluluğudur. Bir süredir @DHS arkadaşımız bana buna çözüm bulmam için baskı yapıyor. Ben VMWare kullanmıyorum ama sonunda dedim buna bir çözüm üreteyim.
Şimdilik VMware Workstation 6 (Diğer sürümler ile de çalışıyor sadece test etmedik) üzerinde test şansı bulduğumuz ürün ile sanal sunuculara
reset,
hardreset,
power on,
power off,
backup gibi komutları gönderebilmekteyiz.
Projeyi olmuşken tam olsun diye biraz detaylandırıp satışa çıkartmayı planlıyorum. Yani OpenSource bir proje değildir.
Öncelikle sizlerin bir VDS panelde beklediklerinizi almak istiyorum. Ayrıca 99 YTL gibi bir ücreti nasıl bulduğunuzu ve bunu ödemeye razıyım diyenleri görmek istiyorum. Eğer umduğum tepkiyi alabilirsem biran önce bitirip siz VDS satıcılarını sevindirmek istiyorum.
Size ömür boyu garantili, bir DLL ve 2 tane ASP dosyadan (IIS üzerinde çalıştırabilmeniz için) oluşacak basit bir panel verilecektir. Veritabanı olmayacak, tüm parametre ve tanımlar vds_ayar.asp gibi bir dosyadan yapılacaktır. Tasarımlarınıza bu paneli gömmek isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Ayrıca PRTG gibi bir RTG sisteminden gerçek PRTG adresi görünmeden hat durumu izleme koyabilirim. Tabi PRTG'nin ücretsiz olmadığını biliyorsunuz.
Müşteriler kendi parolaları ile işlemlerini yapabilecek, her komut gönderildiğinde aynı VDS için 3 dk boyunca yeni bir işlem yaptırılmayacaktır. Yani öyle baştan savma BUG kaynayan bir kod olmayacaktır.

Satıcı kendi parolası ile giriş yapıp tüm VDS leri kontrol edebilecektir. Bu ileride cep telefonu web ve wap arayüzü ile işlem yapabilmeniz içindir. (Paraları haketmek gerek

)
Kısacası cebimden 99 YTL ücret çıkmasından rahatsızlık duymam diyen herkes burada yorum yapıp projeye yeni fikirler tavsiye edebilir, ön sipariş adıyla talepte bulunabilirler.
Özel Mesaj veya MSN ile istekte bulunmayınız.