benimde hayata bakış biçimim ve düşüncelerim uymasada sen ne değilde altın nesil le uyuşuyor fakat iyi biri olduğunu görüyor biliyorum düşüncelerinle değil de davranışlarınla iyi birisi olduğunu çıkardım

herneyse

mantık evliliği yürümez ayrılmama sebebi genelde saygı ve yaşanmış şeyler çok zaman harcanmış birşeyler paylaşılmış aşılmış yine aşılıp paylaşılabileceği umudu oluyor sevgililik te evlilikte de de öyledir zannımca hiç evlenmedim bilemiyorum ama düşündüklerim
işin içine mantık girerse en güzel anlarımı zehir eden arkadaşlarımla takılırken beni unuttun ihmal ettin diye başının etini yiyen sen i en çok üzebilen ( en çok sevindirende olabiliyor) birisiyle neden uğraşayım kendimi yıpratayım ki dersin ve mantıklı düşünüp ayrı yollara gidersin buda belki dzüelebilecek bir sorun ama mantık hopa danak kesip atabilir o yüzden mantık evliliği yada tam olarak olmasada ona yakın birşeyler çok iyi olmaz (: zannımca şöyle b işi vardı 5-6-7 yıldır tam bilmiyorum sevdiğimi sözler dizisi uygulamada güçlük çeksemde çerçeve yaptırıp asmıştım odama
40 altin kural
40 altın kural ve son kural diye hatırlıyorum: yalnızca aşk için evlen diyordu ... çok mantıklı bence