Site adresi : filmvakti.com
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 10.000 Lira
Açık Arttırma Bitiş Tarihi : 20.07.2008 = 23:59
Hemen Al : 15.000 Lira
Minimum Arttırma : 100 Lira
Sitenin aylık getirisi: Aşağıda Belirtiyorum.
Sitenin açılış tarihi: 23 Eylül 2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online film izleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: 30-40k extreme son 3 gün serverdeki bir siteye saldırı alıyordum biraz düşük gözükebilir.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10 Aylık Pr 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet TÜM
Hosting dahil midir: Taşıyana Kadar Kısa Bir Müddet.
Banlı olduğu sponsor var mı: Google Ads
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:

Açıklamalar : site çoğu kelimelerde (film izle, online film izle, bedava film, canlı film izle, vs vs )1. ve ilk sıralarda yer almaktadır. çoğu film aramalarında ilk sayfada yer almaktadır.

Sitenin aylık gelirine gelirsek : şu anki aktif reklamlar = popup + headerde 728*90 banner + msn pop + video yanı 120*600 banner ve video altındaki 728*90 banner ile 1300-1500 arası gelir sağlamakta,

Ve şunu açıklamak gerekirse yatakvip aff zamanında günde 1000 üyeyi geçtiği oluyordu ki biz ortalama 500 üyeden hesaplarsak ayda 15000 üye yapardı buda nerden baksanız üye sayısına göre 2.000-4.000 lira arasında değişmekteydiki ben 1 ayda araba almıştım

çok kişi link satın almak istedi fakat hiçbirzaman satmadım. link satarakta aylık + 500 lira gelir elde edebilirsiniz (100x5=500lira :P)

yatakvip kapatılması ardından zevkdiyarı kullanmaya başladım zevkdiyarından ortalama günde 300 civarı üye çıkartmakta en kötü buda 75 lira yapar aylık 2250 lira yapar ki biz en azından hesaplıyoruz.

dileyene yatakvip-zevkdiyarı aff den aldığım ödeme dekontlarını vs gösterebilirim kısa sürede garantiask kullanmıştım. yatakvip 3 ayrı panel kullanıyordum fakat filmvakti.com un yanında bir sitemde daha vardı aynı banner zevkdiyarındada öyle ama ben zaten oranları yarı yarıya söyledim ki öteki sitenin hitti daha az ve daha az üye çıkmakta

TAKSİT İSTEMEYİNİZ, 10.000 Lira altına kesinlikle satılmayacaktır, herhangi bir uyarı almadım hiçbir yerden fakat uyarı alındığı taktirde filmleri göstermezsiniz olur biter direk kapatılıcak diye birşey yok. Dileyene elden teslim olabilir istanbul-bayrampaşa da ofisimiz mevcut. Ciddi alıcılar ilgilensin lütfen. pm ile uğraşmak istemediğimden direk adresi verdim. ciddi olmayan girip oyalanabilir sitede konuda beni oyalamasın.

msn adresi profilimde mevcutdur.