marsdc.com ile sanettelekom.com aynı kefeye koymak doğrumu ? Mars'ın kaç adet bayisi mevcut, Sanet'in kaç adet mevcut ? Yani ulaşmak istenildiğinde hangisine ulaşılabiliyor ?
Teknik özellik olarak mars bildiğimce, sanet gibi 50 tane yapar. Mars DC den sikayet edende daha göremedim.
Sizin ile Natro'nun kalitesi birmi değil...
O zaman sanet ile MARS'ın kalitesi'de bir olamaz...
Her firmanın belli bir sermayesi vardır.Ayağını ona göre uzatır yoksa nixon gibi uçar güme gider...Kaç bayi hesabı yapacaksansa o zaman kusura bakma Sizde türkiyede 600 host firması var ise 550.'niz tahminimce yanlışmıyım.Burda seni kötülemiyorum sadce örnekleme yapıyorum
Aşağıda mesajlar'da yazmışsınki cep tel eğer cep tel sürekli açık ise normal telden daha iyi en azından mesai saatleri dışında ulaşırsın.Sizinde sitenizde normal telefon yok müşteriniz size nasıl ulaşıyorsa sanet firmasınada o şekilde ulaşır efendim....
Vergi levham var demişsin o zaman bana awbs invoice manager ekran görüntün ve verdiğin kdv makbuzunu yollarmısın bana bakalım denk mi ? Burda maşallah koç ve sabancı holding gibi konuşuyorsun.
Arkadaşım bak burda olan kişilerin işi sen daha henüz elin yeni yeni mouse tutarken bazı arkadaşlar Tr'de domain satıcısı yokken dışardan domain name alırdı o nedenle hostçuluk plesk panelden new account demek ile bitmiyor.
Seni ******* bir sunucuya 20 dk süre veririm 1 hatalı domaini kaldıramazsın emin ol sanet kaldırır.
Saneti falan savunmuyorum demek bütçesi bu kadar helal olsun.En azından karizması var DC peki sen ?