peki bunların hitleri nedir?
hemen hemen hepsini (reseller ve filmindir hariç) alexada 8.000.000 9.000.000 3.000.000 sıralarda...
Ayrıca (***** siteler hariç (*malum milletimiz)...) diğer siteler hep kendi adına listelemede zaten..
kendi adına listelemede lafınızı anlamadım..şimdi sitem x.com x diye arattığımda sonuçlarda güzel yere gelmiş isem burda sadece sitemin x.com olması mı yoksa benimde ayrıyetten bişeler yapmış olmamın mı sonucudur.
(yani benim sitemin adı balabandaramana.com kelime balabandaramana ilk-1) bumudur seo?
seo için en önemli faktörler biride domain değilmidir.. Senin siten googlede hedeflediğin kelime de belli bir yere gelmişse ve sende bunun için title keywords,desc. ayarlarınızla oynamış,güvendiğiniz sitelerden/sitelerinden link almış/vermiş iseniz belli bir noktaya gelmisseniz buda geçerli seo kurallarından bir çoğunu uygulamıssınız anlamına gelir..Bunun adı nedir
bunge jumping mi?yok seo mu?
NOT: Yanlış anlamayın ama seo'nun ne olduğunu çok merak ediyorum eğer seo (ve hatta danışmalık söz konusu..) bu ise demek ben yanlış bilgilendirilmiş seo hakkında.
baltalama değilde nedir hocam bu mesajın seo nun ne olduğunu merak ediyorsan gelip bu konu hakkında seo nun ne olduğunu ögrenemessin ama siteleri incelersen ne olduğunu hakkında bilgin olabilir..veya bu sitede bir çok kaynak bulabilirsin gir incele bak
ÖĞREN!!!
Neyse sadece merak ettiğimden sordum
https://www.r10.net/seo-danismanligi/...-hakkinda.html
İyi geceler
NOT: Yanlış anlamayın ama seo'nun ne olduğunu çok merak ediyorum eğer seo (ve hatta danışmalık söz konusu..) bu ise demek ben yanlış bilgilendirilmiş seo hakkında.
.
Aytuğun mesajı aslında sana ders olmalı.çünkü aytuğ zamanında aman prm 6 oldu

vs forumda bir çok olay yaratan bir arkadaşımızdır. Kısa bir zamanda bir çok iş yaparak güzel bilgiler elde ederek bir yerlere gelmiştir. bilmiyosan seo nedir aytuğ sana örnek olsun..
konumuzu ilgi gösteren pm atan arkadaş/arkadaşlar gerekli açıklamalar fiyat vs. Yarın gün içinde pm yoluyla bildirilecektir.