Uzun Zamandır Konu Açıp Açmama Konusunda Kararsızdım Kısmet Bugüneymiş artık..

Sitelerinizi Google Arama motoruna uygun hale getiriyoruz.Hedeflenen kelime de en iyi sonuçlara getirmeye çalışıyoruz.

referanslarımız :

site adresi : Reseller.Gen.Tr, Linux Reseller, Windows Reseller, Unix Reseller, Reseller, webhosting, web hosting, alan adı kaydı, web reseller, web tasarım, dataişlem, programlama, matbaa, ajans
kelime : reseller
sağlanan sıra : 2.lik

site adresi : Film indir - film indir, filmindir.net, film izle, online film izle, dizi izle, dvdrip, p2m, film , divx indir, filmindir , filmler , vizyon filmler , yerlifilmler , yerli filmler , Türk filmleri , Yabancı filmler , yabancıfilmler , altyazı , vizyon
kelime : film indir
sira : 1.lik

site adresi : www.sitetasarım.com.tr
kelime : site tasarım
sira : ilk 10

site adresi : Dataislem.Com » Cihaz Takip Sistemi V 1.0
kelime: cihaz takip

site adresi :Okul Portal Sistemi Tantm Blm
kelime : okul portal sistemi
sira : 2.lik

site adresi : e-Müvekkil | Hukuk Programı, Avukat, Adalet, Hukuk, Hak, Dava Yönetim Sistemi, Dava yönetim programı, avukat programı, online müvekkil, online avukat, avukat portalı, avukatlık programı, av.tr, icra takibi, dava takibi, uyap, dava yönetimi, dataişlem
kelime : avukat programı
sira: 2.lik

site adresi : www.kabuksiva.org/net/info
kelime : kabuk siva
sira 1.lik 2.lik 3.lük

site adresi : Osmanlı, Ottoman Web Site, Osmanlı Tarihi, Osmanlı Devleti, Osmanli Devleti, Osmanli.gen.tr, Osmanlı.gen.tr osmanli, osmanlı, mehter takımı, mehter marşı, mehter, osmanlı padişahları, padişahlar, ottoman web sites, ottoman, tuğra, tugra, tuğralar, Da
kelime : osmanlı

Bazı arama sonuçları 40 küsürdür bazıları 10 milyon küsür bazıları da 1 milyondan azdır. Ancak hedeflenen kelime bunlar olduğu için sonucun önemi yoktur.

Google de dalgalanmalar olabilir 5. sira dediğimiz daha değişik yerlerde gözükebilir.

Fatura kesilir istenildiği takdirde.