Serqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Veri Merkezi açıp yönetebiliyorsanız ben bu işi yaparım diyebiliyorsanız buyrun sizde yapın.
Bu işi yapabiliceğimi düşünsem yaparım, maddi sorunum yok. Böle bişide demedim ama olması gerekenleri düşündüklerimi söyledim. Siz 55. yada 65. almanız entrese etmez bizi. Sunucuyu yolladıklarında yarın bu adamların kaçmayacağı ne malum? 1 Milyarlık sunucu yollasak mesela sadece 1 cep telefonu ilemi iletişim kurucaz ? Yeri geldiğinde sunucuma zarar geldiğinde yada almak istediğimde adreslerini bilemicemmi? Gidip makinama donanımı değiştirmek istediğim adresi bilmeden ne yapacam ? Zarara uğramış Hdd'mi alamıyacakmıyım?

Sadece 1 sabit tel ve bir faaliyet raporu bu kadarmı zor ? Bu gün reseller sahipleri bile buna sahipkene 1 Verimerkezi sahibi diyorsunuz bunun için 5 dk ayırıp başvuramıyormu ? 24 Temmuz son gün deniliyor ya 24 Temmuza kadar başvuru yapılmassa ondan sonra oluşacak kraterler daha sorunlu olmayacakmı hizmeti alan kişi için ?

Serkan senin dediklerinide anliyorum ama bunlarda görülmeyecek unsurlar değil. Eğer geleceğe yönelik bişiler yapmak istiyorlarsa müşteri tabiki bunlara dikkat edicektir.